News

Catalin Botezatu, pe urmele Madonnei! Va fi ghid de Kabbalah in Israel?

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu planuieste ca in aceasta primavara sa devina ghid turistic Kabbalah pentru cei interesati sa descopere aceasta filosofie de viata in Israel. Designerul calca astfel pe urmele Madonnei, cea care este adepta Kabbalah si a generat trafic impresionant de oameni in Israel.

catalin-botezatu-zidul-plangerii

Catalin Botezatu a devenit, in urma cu ceva timp, adeptul filosofiei de viata Kabbalah, la fel ca marile vedete de la Hollywood precum Madonna, Britney Spears, Demi Moore sau Ashton Kutcher.

Designerul planuieste sa aiba o deplasare in Israel in aceasta primavara, ocazie cu care va deveni ghid pentru cei interesati sa descopere tainele Kabbalah.

„Mi-am facut chiar si un tatuaj kabbalah cu semnificatii profunde. Vreau sa merg in Israel cu toti cei interesati, pentru a le arata locuri, a le face cunostiinta cu profesoara de Kabbalah a Madonnei. Va fi interesant, mai ales pentru doamne, pentru ca se vor bucura de bijuteriile specifice. Prima excursie o voi organiza imediat dupa Paste”, a declarat Catalin, pentru Click.

tzfat-5

Centrul International si Spiritual Kabbalah, pe care si Madonna l-a vizitat, se afla in orasul Tzfat din nordul Israelului.

In prezent exista mai multe oferte turistice de vizitare a acestei zoine impresionante. Despre acestea puteti citi mai multe aici.

Scrie un comentariu