News

Cum a ajuns Catalin Botezatu sa fie “internat in spital in stare grava”

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu se arata amuzat de vestea care a circulat ieri pe internet, cum ca a suferit un accident grav in urma caruia a fost internat de urgenta in spital. A fost, in realitate, un email-virus, care a fost emis in numele Antena 3.

catalin-botezatu-infarct

Jurnalistii, prietenii si colaboratorii lui Catalin Botezatu au primit ieri dimineata un email, chipurile de la Antena 3, prin care erau instiintati ca designerul a suferit un accident si este internat in stare grava in spital. Mai mult, fosta lui iubita, Bianca Dragusanu, ar fi fost prima care l-a vizitat.

Vestea s-a raspandit cu viteza luminii, iar telefoanele au inceput sa sune. Catalin a aflat de acest subiect abia dupa cateva ore, cand abia se trezise.

“M-au sunat prietenii de dimineata intrebandu-ma ingrijorati ce s-a intamplat. Habar nu aveam despre ce vorbesc. Mi-au spus ca au auzit ca am avut accident si ca sunt internat in spital. I-am intrebat ironic daca nu cumva au spus ca sunt si plin de sange si ca ma zbat intre viata si moarte, pentru ca observ ca stirile extreme se poarta in ultima vreme.

Din fericire, nu s-a intamplat nimic in acest sens. Am inteles ca a circulat un email care e considerat virus. Nu sunt expert in detalii tehnice. Se pare ca, inca o data, numele Botezatu este destul de profitabil pentru unii si pentru altii…”, a declarat designerul uimit de cele intamplate.

Scrie un comentariu