Stiri Interne

Catalin Botezatu, in grupul de risc COVID-19. “Ma sperie!”

Scris de Ana Kozma

Catalin Botezatu a avut de-a lungul anilor numeroase probleme de sanatate pe care, din fericire, le-a depasit pana la urma cu bine. Designer-ul este insa speriat de pandemia COVID-19, mai ales ca se afla in categoria de risc.

Catalin Botezatu, in grupul de risc COVID-19. “Ma sperie!”

Catalin Botezatul a fost de-a lungul timpului greu incercat cu probleme destul de grave de sanatate. A avut insa o stea norocoasa si a reusit, din fericire, sa iasa invingator din toate.

Intr-un interviu pentru Revista OK!, designer-ul a dezvaluit ca il sperie pandemia COVID-19, cu atat mai mult cu cat se incadreaza in categoria persoanelor cu risc crescut.

”Ma sperie, pentru ca este un virus, un dusman invizibil. Nu stii unde este si nici cum te poti lupta cu el. Ma sperie pentru ca mor foarte multi oameni si nu e drept. Ma sperie pentru ca sunt in grupul de risc si am probleme de sanatate, cu inima, iar de la operatie au trecut doar sase luni. Dar imi pun increderea in Cel de Sus. Bineinteles ca ma gandesc la parintii mei, la apropiati. Imi este frica atunci cand vad cat de neajutorati sunt oamenii, incerc si eu sa ajut cat pot”, a declarat Catalin Botezatu.

Designerul a ales autoizolarea la domiciliu si iese din casa doar la banca ori la cumparaturi de stricta necesitate.

”Am inchis atelierul, fabrica de la Targu Mures merge la un sfert din capacitate, pentru ca nu vreau ca oamenii sa se imbolnaveasca. Toate proiectele s-au amanat, anulat sau au inghetat. Ma uit la televizor, la filme. Citesc, dar nu cat as dori, pentru ca imi obosesc ochii foarte tare. Ascult muzica, privesc pe fereastra si incerc sa-mi incarc bateriiile. Fac ordine, spal vase, fac lucruri pe care nu le-am facut pana acum”, povesteste el.

Catalin Botezatu, operat in Turcia. “Am oprit cancerul!”

Scrie un comentariu