Stiri Interne

Catalin Botezatu, implant de par si din nou alaturi de Bianca Dragusanu

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu, implant de par si din nou alaturi de Bianca Dragusanu. In aceasta ipostaza l-au descoperit fanii pe celebrul designer pe pagina de Facebook a roscatei.

catalin-botezatu-implant-par-bianca-dragusanu

Catalin Botezatu, implant de par si din nou alaturi de Bianca Dragusanu. Astfel apare designerul intr-o fotografie recenta realizata si postata pe pagina de Facebook a roscatei.

Catalin a recurs, se pare, la o interventie chirurgicala de implant de par, zilele trecute, astfel ca in prezent este aproape tuns la chelie, iar linia parului de deasupra fruntii este retrasata.

Cu noul look, designerul a iesit in club unde s-a reintalnit cu Bianca Dragusanu, cea cu care a avut o relatie sentimentala in urma cu sase ani.

Cei doi s-au fotografiat impreuna, iar Bianca a postat instantaneul pe pagina ei de Facebook, alaturi de mesajul „Feeling loved” (Ma simt iubita).

Relatia dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu a fost aprig dezbatuta in presa timp de multi ani.

catalin-botezatu-bianca-dragusanu Bianca Dragusanu Catalin Botezatu Pictorial 05 Bianca Dragusanu Catalin Botezatu Pictorial 04 Bianca Dragusanu Catalin Botezatu Pictorial 03 Bianca Dragusanu Catalin Botezatu Pictorial 01 catalin-botezatu-bianca-dragusanu-relatie burlacita-catalin-botezatu-bianca-armata catalin-botezatu-bianca catalin-botezatu-bianca-party-3 botezatu-bianca-party-2

Scrie un comentariu