News

Exclusiv! Catalin Botezatu, mereu cochet! Si-a luat zece valize de haine in croaziera! Bagajele valorau peste 80.000 de euro!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a petrecut trei saptamani pe un vas de croaziera, ocazie cu care a filmat sezonul 3 Burlacul si a vizitat cele mai frumoase orase de pe coasta de vest a Marii Mediterane. Pentru acest periplu, designerul a avut cate doua costumatii in fiecare zi, carand pe vas zece valize de haine.

Catalin-botezatu-croaziera-vacanta-1

Catalin Botezatu a petrecut trei saptamani de vis pe un vas de croaziera ce a navigat in largul bazinului vestic al Marii Mediterane. Pe ambarcatiune s-a filmat cel mai nou sezon al reality show-ului „Burlacul”, ce va fi transmis de Antena 1 in aceasta vara.

In pauzele filmarilor, designerul a avut ocazia sa viziteze cele mai frumoase orase de pe coasta vestica si centrala a Marii Mediterane si sa participe la evenimente exclusiviste de la Coasta de Azur.

Catalin-botezatu-croaziera-vacanta-2

catalin-botezatu-mihaela-radulescu-monte-carlo

Mai intai, s-a relaxat la Monte Carlo pe iahtul celebrului producator de ceasuri de lux, Frank Muller, un mai vechi prieten de-al sau, cu care s-a cunoscut la festivalul de film de la Cannes. Apoi, a participat la inagurarea Italian Luxury Club, la care a fost prezent alaturi de cei mai influenti oameni din fashion si business, dar si alaturi de Mihaela Radulescu.

Catalin-botezatu-croaziera-vacanta-3

Catalin-botezatu-croaziera-vacanta-4

Catalin-botezatu-croaziera-vacanta-5

Dupa Monte Carlo, a vizitat Marsilia, Cannes, Barcelona, Costa Brava, Catania, Napoli, Palermo, Roma. In capitala Italiei a participat si la nunta Valeriei Marini, alaturi de Mihaela Borcea.

catalin-botezatu-ivana-trumo-mihaela-borcea

Pe cand se afla pe vas, la Cannes a avut loc o prezentare cu rochiile lui, pe care a urmarut-o si Jean Claude Van Damme. Actorul a fost impresionat de ce a vazut si s-a consultat cu Michel Adam (directorul Fashion TV) pentru a folosi creatiile lui Catalin in viitorul lui film.

Intregul sejur a presupus ca designerul sa fie elegant, ca scos din tipla, zi de zi.

Catalin-botezatu-croaziera-vacanta-7

Catalin-botezatu-croaziera-vacanta-8

 

Nu si-a permis sa repete aceeasi tinuta de la o zi de alta, astfel ca bagajul sau de calatorie a presupus zece valize pline cu haine de vara, dar si de seara, elegantem toate branduri de lux.

Sursele noastre sustin ca, daca am sta sa calculam valoarea tuturor pieselor vestimentare, bagajele lui Botezatu, strict pentru aceasta deplasare, au valorat peste 80.000 de euro.

Scrie un comentariu