Stiri Interne

Catalin Botezatu face ravagii la mare intr-un Ferrari de 150.000 de euro

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a renuntat, pentru o scurta perioada, la masina lui de teren pentru un model superb de Ferrari. Cu automobilul rosu, in valoare de peste 150.000 de euro, designerul face furori zilele acestea pe litoral.

catalin-botezatu-ferrari

Catalin Botezatu se afla pe litoral aproape de la inceputul acestei veri. Este cazat la Iaki, se ocupa de bunul mers al clubului Le Gaga si a pregatit mai multe colectii pe care le-a lansat in cadrul Fashion TV Summer Festival.

Judecand pe seama fotografiilor postate pe Facebook, atat de el, cat si de prietenii lui alaturi de care isi petrece timpul pe litoral, tragem concluzia ca vara aceasta a reprezentat pentru designer un apogeu in ceea ce priveste stilul de viata extravagant.

botezatu-petrecere-iaki

botezatu-prezentare-mamaia

Catalin ia parte la petreceri la piscine hotelului sau in clubul Le Gaga, delectandu-se cu trabucuri si sampanie scumpa, iar, mai nou, se poate lauda cu un superb model de Ferrari rosu, a carui valoare sare de 150.000 de euro.

catalin-botezatu-burlacul-ferrari

Designerul a renuntat astfel, pentru o scurta perioada, la masina lui de teren, in favoarea acestui model, mult mai practic, dar si mai impresionant, pentru a se deplasa pe litoral. Catalin adora, se pare, acest model, aparand la volanul unui automobil similar atunci cand a filmat pentru prima data “Burlacul”.

Scrie un comentariu