Stiri Interne

Bote a rabufnit la casting-ul pentru „Supermodels by Catalin Botezatu”! Iata cat de exigent este cu concurentii!

Scris de Administrator

Catalin Botezatu a dat deja start-ul casting-urilor pentru show-ul de televiziune „Supermodels by Catalin Botezatu”, acestea desfasurandu-se in mai multe orase importante din Romania. Asa cum era de asteptat, designer-ul a avut parte si de experiente mai putin fericite in timpul casting-urilor, fapt ce l-a scos din pepeni!

bote-casting-supermodels

Celebrul designer Catalin Botezatu a rabufnit la castingul pentru “Supermodels by Catalin Botezatu”, desfasurat ieri, la Bacau, dupa ce o aspiranta la titlul de supermodel, respinsa, a protestat vehement in fata vedetei Kanal D.

“Nu ai inaltimea corespunzatoare pentru un model. Vrei sa te masuram dupa ce iti dai jos tocurile? Si ce sunt sarmalutele alea de pe cap? Asa cum arati acum, esti frumoasa pentru prietenul tau, nu pentru ceea ce cautam noi. Cu parul ala de oita barsana nu te poti prezenta la un casting”, i-a replicat designer-ul.

bote-casting-supermodels1

Zeci de tineri, fete si baieti, au fost prezenti ieri la Hotel President din Bacau pentru a profita de o sansa unica: aceea de a fi remarcati si de a intra in lumea captivanta a show-biz-ului.

“Baietii care vor o cariera in modelling sunt chiar mai determinati decat fetele. Ei acorda mai multa atentie aspectului fizic, sunt preocupati de cum arata, merg la sala, se ingrijesc. Dat fiind ca emisiunea este un show la care participa in premiera si baietii, este asteptat ca numarul acestora sa fie relevant si la castingurile pe care le vom avea in urmatoarele orase. Voi avea de unde alege. Eu asa sper!”, a declarat Catalin Botezatu, la finalul castingului.

bote-casting-supermodels2

Caravana castingului “Supermodels by Catalin Botezatu” continua in urmatoarele orase, astfel: 5 septembrie la Cluj (Grand Hotel Napoca, ora 11.00), 6 Septembrie la Timisoara (Hotel Timisoara, ora 11.00), 7 Septembrie la Craiova (Hotel Bavaria, ora 11.00), 8 Septembrie la Bucuresti (Club Le Gaga, ora 15.00).

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu