Stiri Interne

Catalin Botezatu este noul membru al juriului la Bravo, ai stil

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu este noul membru al juriului la Bravo, ai stil. El se alatura actualilor jurati pentru a analiza tinutele vestimentare are celor mai de succes concurente din sezoanele anterioare ale emisiunii.

Catalin Botezatu este noul membru al juriului la Bravo, ai stil

Catalin Botezatu revine in televiziune dupa o pauza de cativa ani. Nu cu propria emisiune, ci cu rolul de membru al juriului Bravo ai stil.

Cătălin Botezatu, vacanță în cel mai eco resort din Maldive

Designerul va aparea la masa juratilor show-ului de la Kanal D si va analiza, in locul lui Razvan Ciobanu, alaturi de Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu, tinutele celor mai de succes concurente din sezoanele show-ului. Va fi vorba de o singura emisiune de acest tip, ce va fi transmisa pe 27 ianuarie.

„Postura mea alaturi de jurati sper sa fie una care sa echilibreze. Va fi, in acelasi timp, si una extrem de severa pentru ca sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar si ceilalti membri ai juriului vor avea in mine un partener,  un sustinator, un prieten, care,  insa,  nu va ezita sa taxeze atunci cand va fi cazul. Cred ca va fi un sezon exploziv avand in vedere ca participa concurente foarte pregatite, care deja au trecut printr-o selectie dura. Ma astept din partea fetelor la profesionalism, atitudine si, nu in ultimul rand, la styling”, a declarat Catalin Botezatu.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu