Stiri Interne

Catalin Botezatu e ferm: „Nu ma voi casatori niciodata!”

Scris de Alexandru Manea

Desi a avut multe relatii controversate, devenite, vrand-nevrand, publice, Catalin Botezatu spune ca nu se va casatori niciodata pentru ca nu crede in institutia casatoriei. Iata ce declara!

Catalin Botezatu e ferm: „Nu ma voi casatori niciodata!”

Catalin Botezatu a avut, de-a lungul timpului, relatii amoroase controversate, multe dintre ele aprig reflectate de presa mondena. Este de ajuns sa ne amintim de tumultoasa relatie cu Bianca Dragusanu, ori de cea cu fosta concurenta de la Burlacul. Anii au trecut, viata privata a designerului a devenit din ce in ce mai discreta, pentru ca recent sa se zvoneasca ca ar fi amorezat de o tanara domnisoara de profesie model. Intrebat daca are de gand sa se casatoreasca, designerul, in varsta de 52 de ani, spune ca nu sunt sanse sa il vedem in fata altarului.

“Eu nu vreau sa ma casatoresc, nu cred in aceasta institutie, am numai exemple negative in jurul meu si chiar nu imi doresc sa am si eu un mariaj ratat. Eu nu cred in acte, cred in dragostea sincera, in dragostea adevarata… Sunt sigur insa ca pe mine cine m-ar iubi, m-ar iubi si pentru ca sunt Botezatu si pentru piedestalul pe care sunt cocotat. Mi-as dori totusi sa vada si dincolo de asta, in spatele micului ecran si sa-l descopere pe omul Catalin”, a declarat designerul pentru WOWbiz.ro.

 

Cum si-a serbat ziua de nastere Catalin Botezatu

Scrie un comentariu