News

Exclusiv la D-Paparazzi! Catalin Botezatu: „Langa mine exista loc pentru mai multe persoane…”

Scris de Alexandru Manea

Dupa sase luni in care a filmat „Burlacul 2” si „Burlacita” si a parcurs zeci de mii de kilometri cu avionul intre locatiile de filmare externe si la prezentari de moda, Catalin Botezatu a reusit sa isi rezerve trei zile im care sa petreaca singura lui vacanta de vara din ultimii ani, pe cel mai luxos vas de croaziera din lume. Experienta designerului a fost filmata de o echipa a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, iar primul reportaj va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 19:45.

Cel mai premiat designer roman a petrecut trei zile de vis pe vasul de Croaziera CelebritySilhouette, la invitatia World Travel, fiind singura vedeta din Romania invitata sa ia parte la evenimentul inaugural al acestui vas cu care vor calatori in urmatoarele luni Tom CruiseKatieHolmesJohn Travolta sau Eva Longoria.

Vasul de croaziera american a fost inaugurat pe Marea Mediterana iar Catalin Botezatu a fost astfel invitat sa se bucure de luxul si facilitatile puse la dispozitie de organizatorii care l-au cunoscut cu ocazia prezentarilor de moda de la New York.

Echipa emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D, formata din Christian Stan si Mihai Georgescu, l-a insotit pe Catalin Botezatu in aceasta aventura, iar primul reportaj filmat va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 19:45, odata cu debutul celui mai nou sezon al emisiunii „D-Paparazzi”.

„Am colindat toata lumea si am mai fost pe multe vase de croaziera, insa acesta le intrece pe toate. Nu este cel mai mare vas din lume, cu toate ca pe el incap 6000 de oameni, insa este cel mai luxos pe care l-am vazut”, declara Catalin Botezatu.

„Am numarat 17 baruri, sase restaurante, iar cel cu meniu pe Ipad este uimitor. Mancarea este gatita de bucatari premiati international, mananci din portelan de Rosenthal, bei vinuri vechi de 50 de ani… Totul este titirist la maxim”, mai declara designerul.

Designerul a fost cazat in apartamentul Penthouse de 300 metri patrati, care include un living spatios in care se afla si un pian, bucatarie, dormitor imens, doua bai luxoase, o camera doar pentru dressing si un balcon mare in care s-a putut relaxa in jacuzzi privind infinitul albastru al Marii Mediterane. Pretul pentru un asemenea apartament este de 2000 de dolari pe noapte.

„Acest jacuzzi este perfect pentru a te relaxa alaturi de persoana iubita, insa nu iubesc pe nimeni in momentul de fata. Langa mine exista insa loc pentru mai multe persoane… Sa se bucure cat mai multa lume de mine, doar am o inima mare”, mai adauga Catalin.

Reportajul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

NOTA: La preluarea acestei stiri va rugam mentionati ca noul sezon al emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D debuteaza astazi, de la ora 19:45.

Scrie un comentariu