News

De ce nu poate creste Catalin Botezatu un copil?

Scris de Administrator

Catalin Botezatu are o viata atat de activa si un program atat de incarcat incat ii este aproape imposibil sa aiba timp pentru a creste un copil. Designerul spune ca nu s-ar vedea avand grija de un bebelus.

Catalin Botezatu cu un bebelus in brate pare un scenariu greu de pus in practica. Designerul recunoaste ca nu are nici timp, nici rabdare, sa creasca un copil. El spune ca nu este pregatit pentru acest mare pas din viata lui.

„In momentul acesta nu sunt cu nimeni din acel punct de vedere. Sunt doar eu cu propria-mi persoana. Te nasti singur si mori singur. Sa ai in preajma ta o femeie, asta e relativ.

Prin viata mea trec multe femei dar unele sunt meteoriti, altele isi mai pun cate o amprenta. Imi plac foarte tare copiii altora. Nu ma vad in stare sa cresc un bebe de la 0 luni. Cred ca mi-ar placea sa il cresc de la 6-7 luni incolo.

Iubesc copiii, dar nu stiu daca sunt pregatit sa cresc un copil, daca am timp si daca imi pot asuma o astfel de responsabilitate si nu stiu daca cumva, intr-un final nu ar deveni subiect intr-un divort, intr-un scandal mediatic.

Tocmai de aceea nu sunt adeptul casatoriei. Poti trai cu o femeie, poti avea o relatie si un copil fara sa fii casatorit”, a declarat Catalin Botezatu la Zeus TV.

Scrie un comentariu