News

Botezatu isi lanseaza cartea in cate doua orase pe zi. Se deplaseaza cu elicopterul!

Scris de Administrator

Primul volum al cartii biografice “Trei vieti. Pedeapsa” are toate sansele sa devina cea mai bine vanduta carte romaneasca a anului. Catalin Botezatu si-a lansat-o ieri official la Bucuresti si Constanta, urmand ca saptamana aceasta sa se deplaseze in tara cu elicopterul pentru a o lansa in mai multe mall-uri.

Catalin Botezatu si-a lansat ieri dimineata cartea “Trei vieti. Pedeapsa”, scrisa de Monica Vlad, in magazinul Diverta, din cadrul Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Designerul a acordat autografe celor cateva sute de admiratori prezenti la eveniment. Printre ei, si o serie de persoane publice, dar si prieteni si cei cu care colaboreaza pentru fiecare proiect fashion.

La eveniment a fost prezent si tatal designerului, Constantin Botezatu, care a devenit o adevarata tinta de interviuri pentru televiziunile prezente.

Dupa doua ore de acordat autografe, Catalin Botezatu a plecat la Constanta unde si-a lansat cartea intr-un mall.

Periplul prin tara continua saptamana aceasta. Zilnic, Botezatu isi va lansa cartea in cate doua orase. Azi, in Sibiu si Cluj Napoca, marti in Timisoara si Oradea, miercuri in Craiova si Pitesti.

Pentru aceasta, el se va deplasa cu un elicopter de sase locuri, folosit in operaţiuni speciale, salvamont, recuperare de pe teren accidentat, al companiei Cobrex din Brasov.

Seara, la intoarcere in Bucuresti, el va continua filmarile pentru Next Top Model, emisiunea care va fi lansata la inceputul anului viitor, de Antena 1.

Joi, Catalin Botezatu va fi prezent la Bucharest Fashion Week cu o noua colectie.

Scrie un comentariu