News

Se impaca Botezatu cu Bianca?

Scris de Administrator

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu par la un pas de impacare. Aseara, la Cancan TV, cei doi s-au jucat cu replici si priviri pe toata durata transmisiei. Chiar daca Bianca a precizat ca are o relatie si ca nu poate fi vorba de impacare, chimia dintre cei doi a facut tot farmecul emisiunii.

Catalin Botezatu a avut aseara surpriza sa se afle in aceeasi emisiune cu fosta lui iubita, Bianca Dragusanu.

Desi in trecut si-au aruncat unul altuia vorbe grele, atat direct, prin transmisii telefonice in emisiui, cat si indirect, prin declaratii oferite presei scrise, cei doi au parut aseara ca nu mai au motive sa faca acelasi lucru.

Mai mult, pareau ca se simt foarte bine unul in compania celuilalt si chiar au dat startul unui joc de tachinari si flirturi.

„I-am multumit intotdeauna Biancai pt ca a aparut in viata mea. Iubirea mea a fost una asumata, frumoasa, neinteleasa. Daca nu suntem impreuna, suntem neintelesi.

Ne-am certat din cauza voastra, a presei. In momentul acela eram poate cel mai frumos cuplu din showbiz. Pana la un moment dat, eu am stiut sa manageriez relatia.

De la un punct, a depins de ea. Si daca m-ar fi inselat tot as fi iubit-o. Si daca as fi avut certitudinea, as fi vrut s-o transform doar intr-o banuiala”, a declarat Catalin Botezatu.

Bianca nu a cedat usor avansurilor designerului, precizand permanent ca nu ar putea fi cazul sa reia relatia, atat timp cat are in prezent un iubit.

„El imi face tot felul de propuneri, care au tot timpul de sensuri. Te astept. Te vei intoarce. De multe ori nu mai cred. Este foarte frumos ce spune, e magulitor pentru mie, dar s-ar putea sa nu-l mai cred.

Tu te dai acum la mine? Eu am o relatie. Niciun om nu este fericit daca este singur.

Orice om are nevoie de cineva care sa-i spuna „Mi-e dor de tine”, „Cand vii acasa?”. Toate lucrurile pe care le fac eu cu Adrian Cristea ma fac fericita. Nu pot sa-l adoptez eu. Eu calc, spal, sunt femeie de casa. Nu cred ca m-as impaca cu Catalin daca ma despart de Adrian. Ciorba reincalzita nu are niciun gust”, a spus ea.

In ciuda refuzurilor protocolare, cei doi au oferit aseara senzatia ca povestea Botezatu-Bianca, atat de tocata de presa in trecut, nu ar fi in totalitate incheiata. Ca doar a fost subiectul cel mai dezbatut de Mass Media in anul 2010…

Scrie un comentariu