News

Catalin Botezatu si-a lansat cartea in format digital! Iata cum o poti asculta!

Scris de Alexandru Manea

Primul volum “Trei vieti. Pedeapsa”, semnat Catalin Botezatu, s-a bucurat de un succes atat de mare incat designerul a decis sa se inregistreze citind pasaje din carte, alaturi de actorul Gabriel Dutu si sa lanseze astfel un audiobook. Iata unde il puteti gasi si cum il puteti asculta. Urmeaza, pe 8 martie, lansarea cartii in varianta CD.

Catalin Botezatu si-a lansat cartea “Trei vieti. Pedeapsa” in varianta Ebook pe http://ebooks.dol.ro/memorii-si-biografii/trei-vieti-pedeapsa-catalin-botezatu.html.

In acest mod si fanele lui din strainatate, care au reusit sa isi cumpere cartea,  o pot acum descarca de pe site si citita pe Sony Reader, iPhone si iPad, tablete si telefoane Android.

Pe 8 martie, de Ziua Femeii, la ora 18, Catalin Botezatu va fi prezent in Diverta Baneasa Shopping City, pentru lansarea audiobookului « Trei vieti.Pedeapsa » in varianta CD. Cu aceasta ocazie, designerul va oferi si autografe admiratoarelor.

La fel a procedat si in urma cu mai bine de doi ani cand si-a lansat cartea, tot la Diverta Baneasa. La acea data magazinul a fost umplut pana la refuz de sute de oameni care au stat la coada zeci de minute pentru a obtine un autograf de la cunoscutul designer.

“Trei vieti. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viata lui Catalin Botezatu, prima lui biografie autorizata, scrisa de jurnalista Monica Vlad.

“Pedeapsa” reliefeaza experienta crunta a inchisorii, perioada cea mai neagra din viata lui Catalin, prezinta o lume dura in care un barbat rafinat, galant, care traise in lux, e aproape imposibil sa se adapteze.

In 1996 Catalin Botezatu este incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate, pentru ca era acuzat in tara de bancruta frauduloasa.

Dupa ce luni de zile si-a cautat asociatul prin lume pentru a-l convinge sa se intoarca in Romania si sa isi rezolve problemele cu camatarii si legea, dupa ce este tinut captiv in Danemarca, se preda carabinierilor, in speranta ca asa va ajunge in Romania. Numai ca extradarea lui se lasa asteptata.

Asadar, este nevoit sa se adapteze unui mediu nociv, care ii macina sanatatea fizica si psihica, taieste o adevarata drama care pe ce zi ce trece capata proportii hiperbolice, cunoaste tot felul de personaje si incearca experiente pe care si-ar fi dorit sa nu le cunoasca.

Dupa succesul fulminant al primului volum „Trei vieti. Pedeapsa”, care a fost reeditat de mai multe ori, Catalin Botezatu va lansa in aceasta primavara un audiobook al acestei carti.

Mai exact, volumul va fi citit ca o piesa de teatru radiofonic si lansat pe suport digital.

Catalin Botezatu a petrecut cateva zile in studioul de inregistrare unde a citit pasajele din carte pentru a fi puse pe viitorul audiobook. Mai exact, scrisorile pe care i le-a scris mamei sale pe vremea cand se afla in inchisoare in Italia.

„Eu am citit scrisorile pe care i le-am trimis mamei din inchisoare si chiar franturile din jurnalul pe care l-am tinut la acea vreme.

Poate pare putin, dar timp de trei nopti am fost inchis in studio pentru a inregistra. Intre filmarile pentru «Burlacul» si prezentari de moda, ma ocup si de aceasta lansare care vreau sa fie cadoul meu pentru femei chiar de ziua lor, de 8 Martie”, a declarat designerul..

Celalte pasaje ale cartii sunt recitate de cunoscutul actor din „Narcisa Salbatica”, Gabriel Dutu, care joaca astfel rolul povestitorului.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu