Style Radar

Catalin Botezatu a facut show la Atena Fashion Week. Iata ce creatii a prezentat!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu s-a numarat printre designerii prezenti la Athens Xclusive Designers Week. Iata ce creatii a prezentat indragitul designer, in stilul sau consacrat si ce impact au avut.

Catalin Botezatu a facut show la Atena Fashion Week. Iata ce creatii a prezentat!

Dupa ce si-a expus creatiile in cadrul Paris Fashion Week, Catalin Botezatu a oferit un nou show de moda, de aceasta data in capitala Greciei, in cadrul Athens Xclusive Designers Week.

Designerul a fost prezent acolo alaturi de alte nume din moda romaneasca, incluse in  Romana de Design si Accesorii, precum si de nume de peste hotare, printre care Diego Dolcini sau Zuhair Murad.

Catalin Botezatu a adus pe podium un show spectaculos, asa cum si-a obisnuit publicul de-a lungul carierei, prezentant creatii Haute Couture feminine, dar si vestimentatii masculine. A avut alaturi aceeasi echipa de specialisti cu care a colindat lumea in ultimii 15 ani – echipa de make-up Mirela Vescan si echipa de hairstyle Laurent Tourette.

„Am avut un an bun, am primit invitatii la cele mai prestigioase evenimente externe. Promovam designeri tineri si talentati, le facilitam accesul pe podiumurule internationale. Suntem o gasca de prieteni vechi care am avut ambitia de a face show-uri de moda romanesti in cele mai spectaculoase locatii din lume. La Atena am urcat pe podium alaturi de Zuhair Murad si Diego Dolcini, asta demonstreaza ca jucam deja in liga grea si nu ne vom opri aici”, a declarat Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu e ferm: „Nu ma voi casatori niciodata!”

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu