Stiri Interne

A sarutat-o, dar n-a contat. Catalin a fost eliminat de Burlacita! Pe merit?

Scris de Alexandru Manea

Ajunsa in fata unui nou final de episod, frumoasa Burlacita a trebuit aseara sa se confrunte cu un moment extrem de dificil pentru ea. O noua inima franta a parasit lupta pentru castigarea inimii Andreea Mantea. A fost vorba de Catalin, cel care a avut curajul sa o sarute chiar la prima intalnire.

Burlacita-eliminare

„Au venit aici sa fie calmi, sa fie dulci, sa fie iubitori, frumosi, romantici, dar au cam uitat. Acum am nevoie sa-mi umplu sufletul de iubire, sa fiu iubita, am nevoie sa fiu adorata, am nevoie sa fiu eu pionul principal. Decizia pe care o voi lua in aceasta seara ar trebui sa calmeze spiritele pe mai departe”, au fost cuvintele cu care burlacita Andreea Mantea a inceput ceremonia trandafirului.

In urma incidentului dinaintea ceremoniei, in care Georgel l-a acuzat pe Gabi ca ar fi jignit-o pe Andreea in spatele camerelor de filmat, cu totii au crezut ca acesta va pleca acasa.

Burlacita a decis altceva: „Gabi, pentru ca am avut o intalnire foarte frumoasa, pentru ca mi-am deschis sufletul in fata ta si pt ca au fost cateva clipe foarte dragute, am simtit din tot sufletul sa iti ofer acel trandafir. Si pentru ca nu regret nimic din ceea ce fac, niciodata, n-o sa ti-l iau in aceasta seara.”

Catalin Cnej

Pentru Catalin, concurentul care i-a furat un sarut Andreei in primul episod, aventura se incheie aici: „Avem drumuri total diferite din pacate. Eu am ramas cu un gust amar de la prima noastra intalnire. Cred ca m-ai catalogat gresit. Daca vroiam o aventura, aveam de unde”, i-a spus burlacita, care a continuat: „A fost incredibil de greu!” si cred ca va fi din ce in ce mai greu.

Burlacita-eliminare-1

Pe mai departe, au mai ramas doar 11 aspiranti in lupta pentru cucerirea inimii frumoasei muze. Cum vor reusi acestia sa depaseasca momentele critice si ce sacrificii vor face pentru a-i dovedi senzualei Burlacite ca merita sa fie jumatatea ei, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari in fiecare joi, de la 20:40, la “Burlacita”.

Scrie un comentariu