Stiri Interne

Cat s-a chinuit Gabriela Cristea sa ramana insarcinata la 42 de ani

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Cristea a devenit mama, pentru prima data, la 43 de ani, insa nu a fost deloc usor sa ramana insarcinata. Iata ce povesteste.

Cat s-a chinuit Gabriela Cristea sa ramana insarcinata la 42 de ani

Gabriela Cristea a devenit mama, pentru prima data, la varsta de 43 de ani. Casatorita cu Tavi Clonda, vedeta TV si-a indeplinit visul de a avea un copil, doar dupa multe incercari nereusite si inseminari artificiale ratate.

“Cel mai greu mi-a a fost in  noiembrie anul trecut, atunci cand am ales sa nu mai intreprind nimic pentru a ramane insarcinata, dupa inca o tentative esuata! Cel putin atunci ziceam ca renunt la ideea de a fi mama! Ma gandeam ca gata, acolo se termina, si trebuie sa ma resemnez cu ideea ca  nu mai pot sa am copii! Anul trecut, am facut patru inseminari, adica, efectiv, de cate ori s-a putut fizic, pentru ca nu ai timp de mai multe!

Este foarte greu din punct de vedere medicamentos si din punct de vedere psihic pentru o femeie sa recurga la asa ceva! Este dur! A…OK, ca te ingrasi, ca mananci, etc, stii cum este, nici nu mai conteaza ca vin carcotasii si spun ca vai, nu mai arati nu stiu cum!

Era ceva pentru o mine o chestie nesemnificativa, treceau pe langa mine toate! Repet, problema psihica este insa foarte dura si din pacate putine femei merg la psiholog in perioada respectiva! Nici eu nu am fost, dar imi dau seama ca poate mi-ar fi fost mai usor sa trec peste toate daca m-as fi prezentat la un specialist! Este foarte greu, iar lumea zice…ce poate fi atat de dur? Ca stai si astepti…

Ei, da, asteptarea aia, efectiv, te macina! Astepti in fiecare zi sa se intample ceva si mergi fiecare pas, cu gandul acolo! Practic eu un an, am asteptat in fiecare zi”, a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro.

Selfie cu printesa..😄👸🏻✌🏻❤️ #bellavictoriamargot #happymom #victorienii

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on

#scaunuldealaptat #clipepretioase #bellavictoriamargot #victorienii

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu