Stiri Interne

Cat de schimbata era Ela Craciun acum 6 ani cand a lansat emisiunea “Numai de bine”!

Scris de Ana Kozma

Ela Craciun aniverseaza azi 6 ani de cand a lansat emisiunea sa, „Numai de bine”, pe care o prezinta in fiecare duminica dimineața. Vedeta a marcat aceasta zi speciala postand pe pagina ei de socializare doua fotografii alaturate, una din cadrul primei editii a emisiunii din 2014 si cealalta recenta, din acest an.

Cat de schimbata era Ela Craciun acum 6 ani cand a lansat emisiunea “Numai de bine”!

Fanii sai i-au trimis multe mesaje de felicitare si au remarcat diferenta frapanta de look dintre cele doua ipostaze. In urma cu sase ani, Ela era bruneta, avea alta coafura, alt mod de a se machia si alt stil vestimentar. “Esti cu totul alta persoana!”, “WOW, ce diferenta!”, “O schimbare chiar mare!”, sunt cateva dintre mesajele primite.

“Imi amintesc ca si cum a fost ieri. La vremea aceea reprezenta o mare provocare pentru mine. Treceam de la pupitrul de stiri la carma unei emisiuni de lifestyle pentru care aveam sa ma dedic 100% in anii ce aveau sa vina. Fiica mea Alesia era atunci un bebelus, Alex abia incepuse scoala, iar Nicholas nici in planurile mele cele mai optimiste nu se afla. Aveam in plan sa sarbatorim aceasta aniversare alaturi de echipa saptamana aceasta, insa, data fiind situatia din prezent, ne vom limita la a ne trimite mesaje de felicitare online sau sa vorbim la telefon. Fiecare acasa, izolat la domiciliu. Asa producem si emisiunea de duminica, de la distanta, cu filmari realizate acasa ori in spatii sigure”, declara Ela Craciun.

In paralel cu prezentarea emisiunii Numai de bine, Ela Craciun s-a dedicat in toti acesti ani dezvoltarii blogului sau, www.elacraciun.ro, care a devenit unul din cele mai citite din Romania si pentru care a fost premiata la gale prestigioase. Ela Craciun a devenit o sursa credibila si influenta de informatie in special pentru publicul format din parinti cu copii, prin campaniile de informare pe care le-a derulat. In plus, a organizat caravane de informare, seminarii, workshop-uri. Si a lansat doua din cele mai de succes carti de parenting din Romania.

Ce sa faci sa asimilezi mai bine vitamina C! Sfaturi de la Ela Craciun pentru parinti si copii!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu