Stiri Interne

Cat de greu se recupereaza Anda Adam dupa operatie

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam a suferit o operatie la picior, dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, unde a filmat pentru show-ul Exatlon de la Kanal D, iar acum se afla inca in plin proces de recuperare dupa interventie.

Cat de greu se recupereaza Anda Adam dupa operatie

Anda Adam a fost unul din concurentii VIP ai reality show-ului fenomen Exatlon, difuzat de Kanal D. Din pricina unor probleme mai vechi la picior, artista a avut de suferit in timpul probelor fizice de la Exatlon, astfel ca, accidentata, s-a intors in tara si a intrat in scurt timp in sala de operatie.

Interventia chirurgicala a fost efectuata asupra ligamentelor, iar in prezent artista se afla in plin proces de recuperare. Are piciorul in ghips si se deplaseaza doar cu ajutor. Se pare ca va mai dura o luna pana cand va putea sa mearga din nou liber.

Anda Adam a ajuns acasa dupa competitia Exatlon. Iata cum a fost primita de familie!

Cel mai greu pentru ea este sa stea departe de scena, dar si de sala de sport, unde obisnuia sa mearga aproape zilnic pentru a-si intretine silueta. “Nu am dureri, este un ligament care s-a rupt, dar nu pot indrepta piciorul. O sa fac recuperare si usor, usor ma voi deplasa. Trebuie sa fac miscare imediat. Nu trebuie sa stau acasa, in pat, intr-o luna voi functiona normal”, a declarat ea conform WOWbiz.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu