Stiri Interne

Cat de greu este sa faci emisiuni cu vedete. Dan Negru se destainuie!

Scris de Alexandru Manea

Dan Negru se destainuie spunand cat de greu ii este sa faca emisiuni cu vedete, chiar daca productiile sale sunt longevive si se bucura de audiente considerabile. Iata cum explica acest fenomen!

Dan Negru este unul din marii veterani ai industriei de divertisment TV din Romania. Productiile sale sunt nu doar longevive, reusind sa treaca cu bine proba timpului, dar raman in topul audientelor de fiecare data cand sunt difuzate. Totusi, prezentatorul subliniaza faptul ca intampina dificultati in a convinge anumite vedete de calibru sa vina in emisiunile sale.

“Divertismentul mondial traieste prin doiua tipuri de invitati: celebrity si ordinary people. Doua tipuri de show-uri, cu oameni obisnuiti si cu celebritati. Noi suntem struto-camile in Romania, pentru ca avem celebrity doar cu o mana de oameni si nu prea avem ordinary people. Noi tot ce facem facem cu vedete. Cand nu merge cu vedete se prabuseste ca Survivor. Functionam pe celebrity dar un tip de celebrity refuza total divertismentul. E foarte complicat sa convingi o serie de invitati sa vina in show-urile de divertisment. E metastaza asta pentru divertismentul de televiziune. Indiferent de cat de puternic e show-ul ala, oamenii care vin invitati devin previzibili, nu poti sa fii istet de o suta de ori pe zi, nu poti sa spui lucruri noi tot timpul.

Am avut discutii extrem de avansate si am fost extrem de pisalog, am fost o mare ciocanitoare cu Simona Halep. Suna-l pe Bogdan Enoiu si intreaba-l de cate ori l-am nenorocit la telefon ca sa o convinga pe Halep sa vina in show-urile mele! Nu am reusit!

Eu, daca stau bine sa-mi amintesc ultima aparitie din alta zona, din alta sfera, a fost Ponta la Dansez pentru tine. Tii minte dupa momentul ala ca presa a vuit, “cum s-a putut”, era in bucla pe toate posturile. Dar ce era mare lucru? Ce era atat de dramatic? Ceilalti, vazand asta, s-au ferit”, a precizat Dan Negru intr-un interviu acordat Pagina de Media.

El a adaugat faptul ca in Statele Unite ale Americii invitatii, vedete, politicieni sau oameni simpli, sunt mult mai relaxati si mai amuzanti.

“Un Late Night depinde in proportie de 100% de gazda. Depinde si de cum ai obisnuit publicul de televiziune. Ca sa ai un Jimmy Fallon, trebuie sa convingi un tip de invitati sa vina. Sa stii ca Jimmy Falon, asta e un paradox: eu am vazut cand ii turtea oua in cap lui Nicole Kidman. Am vazut cand ii turtea oua in cap lui Al Pacino. La noi, oamenii sunt speriati”, a mentionat el.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu