Stiri Interne

Cat de grea e viata alaturi de Philipp Plein?

Scris de Alexandru Manea

Chiar daca s-a bucurat de lux si experiente unice alaturi de Philipp Plein, romanca Alexandra Sassu spune ca nu era deloc fericita alaturi de designer si ca s-a despartit de el ca sa aiba… cariera ei.

Cat de grea e viata alaturi de Philipp Plein

Multe domnisoare s-au inghesuit luna trecuta sa il vada si sa se fotografieze cu Philipp Plein atunci cand acesta a ajuns la Bucuresti pentru a-si deschide magazinul oficial. Multe dintre ele sperau sa fie remarcate de acesta si sa ii devina, de ce nu, iubite, stiind cat de generos este acesta cu partenerele lui si ce trai in lux si lipsit de griji vor avea odata ce vor ajunge la inima lui.

Dupa Madalina Ghenea, o alta romanca a avut “privilegiul” de a fi iubita oficiala a designerului. Alessandra Sassu s-a bucurat de o viata ca in filme, de calatorii cu avionul privat, haine si accesorii scumpe, acces la petreceri exclusiviste.

Totusi, in ciuda acestor privilegii la care viseaza atatea femei, ea spune ca devenise nefericita si ca, dupa multe certuri si impacari, si episoade de infidelitate, s-a despartit de Plein si a avea o cariera a ei, sa fie pe propriile picioare.

”Chiar daca in ultima noastra incercare, cand am fost in America, am stat mai mult de o saptamana impreuna, mi-am dat, in sfarsit, seama ca nu mai pot sa accept, pentru ca nu mai sunt fericita. Si, in momentul acesta, fericirea mea este singura, dedicandu-ma carierei mele, pasiunilor mele… Asta e cel mai important lucru in viata mea. Vreau sa muncesc si sa cresc pe plan profesional si chiar sa invat si sa descopar  mereu lucruri noi!”, a declarat Andreea Sasu pentru Cancan.ro.

“E foarte greu sa mai fie totul cum a fost. Nu mai sunt fericita langa el. Am lucruri importante de facut si nu pot sa renunt la asta. Asta a fost decizia mea”, a declarat ea dupa ultima despartire.

„Nothing makes a woman more Beautiful than the Belief that she is Beautiful „

A post shared by Andreea Sasu (@andreeasasu90) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu