News

Cat de bine arata Tori Spelling! A invins toate problemele de sanatate si este mai sexy ca niciodata!

Scris de Administrator

Tori Spelling este sexy si foarte mandra de acest lucru, dupa cum se poate observa in cel mai recent numar al publicatiei Us Weekly, in care actrita americana apare purtand un costum de baie mov.

 

Tori Spelling, care i-a dat nastere micutului Finn in luna august a anului trecut, pare sa-si fi revenit complet dupa sarcina extrem de complicata pe care a avut-o.

Tori aproape ca si-a pierdut viata in timp ce era insarcinata cu Finn Davey, dupa ce a fost diagnosticata cu placenta previa. Actrita a petrecut 4 luni imobilizata la pat intr-un spital din Los Angeles, tinandu-si secrete problemele de sanatate.

La doar trei saptamani dupa nastere, fiica lui Aaron Spelling a fost operata de urgenta fiindca operatia de cezariana i se dechisese si astfel a pierdut o cantitate mare de sange. Totusi, speculatiile presei induceau ideea ca actrita s-ar fi internat in spital pentru o abdominoplastie si nimic altceva.

„Ultimul lucru care mi-a trecut prin minte a fost sa-mi recuperez trupul”, a declarat Tori pentru Us Weekly.

 

Insa dupa toate aceste probleme, Tori Spelling a reusit cu succes sa-si recapete forma trupului si sa fie parca mai sexy ca niciodata.

„Simt ca am slabit sanatos si sunt foarte fercita acum”, a adaugat actrita.

Cu toate ca nu are voie sa faca exercitii fizice vreme de cel putin un an, corpul sau este extrem de tonifiat.

Scrie un comentariu