Stiri Interne

Cat costa inelul de logodna primit de Valentina Pelinel

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel s-a casatorit civil cu Cristi Borcea saptamana trecuta si a afisat la ceremonie un inel spectaculos, cu diamant. Iata cat se crede ca valoreaza bijuteria.

Cat costa inelul de logodna primit de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au oficializat relatia pe care o au de mai bine de patru ani casatorindu-se civil saptamana aceasta. Evenimentul a avut loc la Primaria Voluntari, iar ceremonia a fost oficializata de Primarul Florentin Pandele. Vedeta a purtat o rochie rosie, cu buchet de flori rosii si sandale aurii, iar pe deget a afisat un inel superb cu diamant. Conform specialistilor, diamantul ar avea 1,5 karate, iar biuteria ar fi costat in total 13.000 de euro.

„Are in jur de 6 grame de aur galben de 18 karate si un diamant de 1, 5 karate. Pretul lui intr-un magazin de producator porneste de la 6500 de euro, dar acesta se dubleaza cand este achizitionat dintr-o bijuterie de renume”, a declarat Huseyin Kara, proprietarul unui magazin de bijuterii de lux din Bucuresti, pentru Click.

Luna de miere in Bodrum, cununie religioasa in Budapesta?

Dupa cununia civila, Valentina Pelinel si Cristi Borcea au plecat in Turcia, la Bodrum, pentru a se relaxa intr-un resort de lux.

Conform WOWbiz.ro, ei ar planui si cununia religioasa, ce nu ar avea loc in Bucuresti, ci la Budapesta.

 

 

View this post on Instagram

 

DA ❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Scrie un comentariu