Stiri Interne

Cat costa biletele la Cerbul de Aur 2018

Scris de Alexandru Manea

Editia speciala a festivalului Cerbul de Aur, organizata la Brasov cu ocazia Centenarului Marii Uniri, va avea loc la sfarsitul lunii august. Iata cat costa biletele, in cazul in care vrei sa participi ca si spectator la festivalul de muzica.

Cat costa biletele la Cerbul de Aur 2018

Festivalul Cerbul de Aur revine dupa o pauza de 13 ani cu o editie speciala organizata in cinstea Centenarului Marii Uniri. Evenimentul va avea loc la sfarsitul lunii august in aceeasi locatie in care a fost organizat atatia ani: Piata Sfatului din Brasov.

Pe scena vor urca artisti din mai multe tari sperand sa castige Marele Trofeu in urma probelor de interpretare. Tot pe scena festivalului artisti romani consacrati vor sustine recitaluri speciale.

Ca si invitati de peste hotare vor sustine concerte live James Blunt si Amy Macdonald, precum si violonistul Edvin Marton.

Cerbul de Aur va avea loc intre 29 august si 2 septembrie, iar biletele sunt disponibile in mai multe categorii: Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 si Categoria 3, dar si abonamente.

Preturile pornesc de la 50 de lei si pot ajunge la 240 lei si pot fi achizitrionate online de aici.

Festival va fi prezentat de Madalina Ghenea si actorul italian Gabriel Garko si va fi transmis in direct de TVR.

Scrie un comentariu