Stiri Interne

Cat castiga Mihai Petre ca jurat la Ham talent

Scris de Sorin Dutoiu

Mihai Petre are un salariu foarte mare ca jurat la noua emisiune „Ham Talent” de la Antena 1. Cu toate acestea, venitul lui este la jumatate decat salariul de anul trecut, cand a semnat cu Antena 1 pentru „Danseaza printre stele”. Iata ce spun sursele.

mihai-petre-ham-talent

Cat castiga Mihai Petre ca jurat la „Ham talent”

Mihai Petre este, mai nou, membru al juriului in noua emisiune-concurs, „Ham Talent”.

Fostul jurat de la Pro TV a semnat cu Antena 1 anul trecut pentru a fi parte a juriului noului format „Danseaza printre stele”, avand atunci, se pare, un salariu enorm, de 50.000 de euro pe sezonul de cateva luni.

Ei bine, fiindca show-ul a avut audiente sub asteptari, a fost suspendat, si, se pare ca si salariul a avut de suferit.

danseaza-printre-stele-juriu Dansează-printre-stele-antena-1

Acum, dupa aproape un an, Mihai Petre este implicat intr-o noua emisiune de tip concurs, „Ham talent”. De aceasta data, salariul este „domolit” la „doar” 20.000 de euro pe sezon, dupa cum sustin surse citate de WOWbiz.ro.


“Mihai este foarte indragit si apreciat ca profesionist! Din acest motiv, el nu a fost indepartat din proiectele de divertisment, dimpotriva, este si cel mai bine remunerat. Astfel pentru ultima emisiune, are un salariu mai mare decat celelalte vedete din show, iar banii pentru care jurizeaza se invart pe undeva pe la 20.000 de euro ”, au dezvaluit sursele citate de WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu