Stiri Interne

E platita mai prost decat asistentele tv! Cat castiga Lili Sandu la Antena 1

Scris de Administrator

Daca pana acum s-a tot vorbit despre salariul pe care l-ar avea Victor Slav, pentru rolul sau de coprezentator al show-ului „Danseaza printre stele” de la Antena 1, iata ca acum sunt puse in discutie castigurile colegei sale de platou, Lili Sandu.

lili-sandu-antena

Dupa o lunga perioada in care a locuit in Statele Unite, Lili Sandu a revenit de curand in Romania. Si nu fara motiv, ci pentru ca a primit, din partea postului Antena 1, propunerea de a fi coprezentatoare a emisiunii „Danseaza printre stele”. Si se pare ca aceasta propunere a incantat-o extrem de mult pe Lili, acceptand-o fara sa stea prea mult pe ganduri.

Se pare ca vedeta isi dorea de ceva vreme sa revina in televiziunea din tara ei natala si astepta doar momentul potrivit. Aceasta dorinta apriga pare sa fi contat enorm in decizia lui Lili Sandu de a raspunde afirmativ ofertei venite din partea postului Antena 1, capitolul financiar cazand pe locul doi.

Tocmai de aceea, conform WOWbiz.ro, Lili ar fi acceptat propunerea, fara sa tina cont de salariul oferit, unul deloc mare.

“Lili a fost solutia cea mai buna! E adevarat ca s-au mai incercat si alte variante, insa nu s-a ajuns la niciun rezultat din cauza banilor! Ea a acceptat pe loc salariul propus de producatori, in ciuda faptului ca el este unul foarte mic, se invarte la 500 de euro, mai jos decat al asistentelor Loredana Chivu si Ana Mocanu, care incaseaza 1500 de euro pe prestatii la tv! Pentru Lili nu a contat suma, ci, probabil, revenirea pe micile ecrane. Si nu a gresit! Sandu arata foarte bine si da un plus concursului de dans”, a declarat o sursa din interiorul trustului.

Scrie un comentariu