Stiri externe

Cat castiga familia Kardashian pentru o postare pe Instagram

Scris de Ana Kozma

Membrele clanului Kardashian/Jenner stiu mai bine decat oricine sa isi transforme celebritatea in bani! Astfel, ele castiga sume fabuloase de bani promovand diferite branduri si produse pe paginile lor oficiale de pe retelele de socializare!

Cat castiga familia Kardashian pentru o postare pe Instagram

In vreme ce majoritatea oamenilor isi castiga existenta prin munca, vedetele incaseaza sume fabuloase doar pentru ca posteaza o fotografie pe Instragram, Facebook sau Twitter. Iar printre cele mai bine platite staruri pentru o postare pe retelele de socializare se numara clanul Kardashian/Jenner.

Dar cat castiga, mai exact, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall si Kylie pentru o singura postare? Desi nu se cunosc sumele exacte, Kris Jenner a dat cateva detalii despre acest lucru si a dezvaluit ca sumele nu au niciodata mai putin de 6 zerouri.

“Fiicele mele primesc permanent oferte de colaborari pentru retelele de socializare, sa promoveze diferite branduri. Au tarife diferite. Exista un tarif pentru o postare pe Instagram, un alt tarif pentru un story si un alt tarif pentru Facebook”, a declarat Kris Jenner intr-un interviu.

Ce avere are familia Kardashian

Mai mult, ea a dezvaluit ca pretul depinde de cine anume face postarea, dar si de produsul care trebuie promovat. Printre cele mai scumpe postari se numara cele la produse farmaceutice, produse care se beau, se mananca, sau se aplica pe corp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Whitening my teeth the only way I know how @hismileteeth #TeethWhitening #HiSmile #Ad

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Busy day.

O postare distribuită de Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu