ADPM Business Cinenews

Cat castiga cei mai cunoscuti actori de la Hollywood

Scris de Administrator

De la nume grele precum Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock sau Robert Downey Jr. si pana la actori cu figuri mai „fresh”, cum ar fi Jennifer Lawrence sau Bradley Cooper, iata in continuare cat castiga starurile de la Hollywood!

actori-castig

Atunci cand auzi cuvantul “Hollywood”, cu siguranta primele lucruri care iti vin in minte sunt luxul, stralucirea, faima si, bineinteles, bogatia! Care sunt insa oare castigurile reale ale celor mai mari si mai apreciati actori? Cu ce sume li se rotunjesc lor conturile pentru rolurile in care ii vedem jucand si in care, evident, pun foarte mult suflet? Trebuie stiut ca desi actoria este o meserie in care naturaletea in exprimare reprezinta un atribut de baza, ea necesita ani intregi de studiu.

Este interesant de vazut ca actorii din noul val, care s-au facut remarcati abia in ultimii ani, au ajuns, in multe dintre cazuri, sa castige sume cu mult mai mari decat actorii consacrati.

actori-castig1

Leonardo DiCaprio

DiCaprio este printre singurii actori mari de la Hollywood care inca pot castiga 20 de milioane de dolari pentru un singur film (The Great Gatsby) sau poate chiar mai mult de atat (Wolf of Wall Street).

actori-castig2

Bradley Cooper

El si colegii lui de platou din seria „Hangover” au castigat cate 15 milioane de dolari pentru ultimul film al francizei. Cat despre comedia romantica ce va aparea in primavara anului viitor, in regia lui Cameron Crowe, Bradley Cooper a primit o suma ce depaseste 10 milioane de dolari.

actori-castig3

Jennifer Lawrence

Daca pentru primul film din seria „Hunger Games” se spune ca Jennifer Lawrence ar fi castigat suma „modesta” de 500.000 de dolari, pentru al doilea, salariul ei a crescut direct la 10 milioane de dolari!

actori-castig4

Cameron Diaz

Se pare ca cerintele financiare ale lui Cameron Diaz au inceput sa fie mai mari dupa succesul inregistrat in anul 2011 cu filmul „Bad Teacher” si au continuat sa creasca dupa rolul din pelicula „The Other Woman”, care a avut incasari uriase.

actori-castig5

Scarlett Johansson

Pelicula „Lucy”, in care Scarlett joaca rolul principal, a avut incasari de 395 de milioane de dolari, astfel incat este de inteles de ce actritei i-a crescut considerabil cota.

actori-castig6

Jennifer Aniston

Actrita castiga, se pare, cam aceeasi suma indiferent de genul filmului in care joaca. A facut furori in comedia „We’re the Millers”, iar acum toata lumea asteapta aparitia pe marele ecran a filmului „Horrible Bosses 2”.

actori-castig7

Robert Downey Jr.

Pentru rolul sau din pelicula „Iron Man 3”, Robert Downey Jr. a incasat suma de 50 de milioane de dolari. Se pare ca pentru alte filme, de o mai mica anvergura, salariul sau este de aproximativ 15 milioane de dolari.

actori-castig8

Sandra Bullock

A tinut aproape tot filmul „Gravity” singura in spate, ceea ce i-a rotunjit actritei conturile cu suma de 20 de milioane de dolari initial, plus 15% din incasarile uriase (716 milioane de dolari) pe care pelicula le-a inregistrat la nivel mondial. Penyru comedia „The Heat”, se pare ca Sandra ar fi incasat suma de 10 milioane de dolari.

Scrie un comentariu