ADPM Business

Cat castiga Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si Dan Negru

Scris de Alexandru Manea

Despre Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si Dan Negru s-a spus tot timpul ca au salarii foarte mari. Iata cat ar castiga acestia, la un loc, asa cum crede Dan Negru ca se intampla.

salarii-andreea-esca-mihaela-radulescu-pavel-bartos-dan-negru

Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si Dan Negru sunt patru dintre cele mai bine platite vedete de televiziune din Romania.

Salariile lor sunt confidentiale, insa se vehiculeaza ca ar primi zeci de mii de euro lunar de la Antena 1 si Pro TV. Ei bine, Dan Negru este de parere ca, daca s-ar cumula aceste venituri, s-ar ajunge la suma impresionanta de 1,2 milioane de euro.

dan-negru-deces

Negru a comparat aceste venituri cu salariul vedetei de televiziune din Grecia, Grigoris Arnaoutoglou. „Lucreaza la Mega Channel, televiziunea care in Grecia difuzeaza Champions League, Masterchef sau Survivor…Si totusi, ne desparte ceva.

Leafa! Grigoris Arnaoutoglou castiga, e adevarat, potrivit zvonurilor, 1,2 milioane de dolari ( NU EURO), anual. Adica, cat Negru, Bartos, Esca si Raduleasca laolata! Iaca criza greceasca in breasla mea!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Scrie un comentariu