Stiri externe

Cat au donat brandurile de lux pentru a ajuta lupta contra COVID-19

Scris de Ana Kozma

Foarte multe branduri internationale de lux au facut zilele acestea donatii importante pentru a pune umarul la lupta care se duce la nivel mondial impotriva pandemiei de Coronavirus! Iata cat au donat!

Cat au donat brandurile de lux pentru a ajuta lupta contra COVID-19

In plina criza la nivel mondial cauzata de pandemia de Coronavirus, multe branduri internationale de lux s-au mobilizat si au facut donatii importante.

Grupul LVMH, compania mama a unor branduri celebre precum Dior sau Louis Vuitton, a decis sa isi foloseasca linia de productie de cosmetice si parfumuri pentru a produce in aceasta perioada dezinfectant de maini. Acesta va fi distribuit gratuit in Franta. De asemenea, LVMH a donat 2.3 milioane de dolari catre Crucea Rosie China.

Miuccia Prada si Patrizio Bertelli au dotat 2 sectii de Terapie Intensiva in unele dintre cele mai mari spitale din Milano. Mai exact, a donat echipamente de resuscitare si aparatura medicala de ultima generatie.

Luna trecuta, Giorgio Armani si-a tinut prezentarea din cadrul Milano Fashion Week fara spectatori. Fashion show-ul a putut fi urmarit exclusiv online. Asta din dorinta brandului de a incuraja masurile de izolare impuse de autoritati. Giorgio Armani a donat si el 1.25 de milioane de dolari mai multor spitale pentru a le ajuta la mai buna gestionare a situatiilor de urgenta.

Zilele trecute, celebrul designer Christian Siriano s-a oferit sa cofectioeze masti de protectie. Vrea sa le doneze muncitorilor din Statul New York.

Global Records doneaza 125.000 de euro in lupta contra epidemiei Coronavirus

Scrie un comentariu