Stiri externe

Cat au donat brandurile de lux pentru a ajuta lupta contra COVID-19

Scris de Ana Kozma

Foarte multe branduri internationale de lux au facut zilele acestea donatii importante pentru a pune umarul la lupta care se duce la nivel mondial impotriva pandemiei de Coronavirus! Iata cat au donat!

Cat au donat brandurile de lux pentru a ajuta lupta contra COVID-19

In plina criza la nivel mondial cauzata de pandemia de Coronavirus, multe branduri internationale de lux s-au mobilizat si au facut donatii importante.

Grupul LVMH, compania mama a unor branduri celebre precum Dior sau Louis Vuitton, a decis sa isi foloseasca linia de productie de cosmetice si parfumuri pentru a produce in aceasta perioada dezinfectant de maini. Acesta va fi distribuit gratuit in Franta. De asemenea, LVMH a donat 2.3 milioane de dolari catre Crucea Rosie China.

Miuccia Prada si Patrizio Bertelli au dotat 2 sectii de Terapie Intensiva in unele dintre cele mai mari spitale din Milano. Mai exact, a donat echipamente de resuscitare si aparatura medicala de ultima generatie.

Luna trecuta, Giorgio Armani si-a tinut prezentarea din cadrul Milano Fashion Week fara spectatori. Fashion show-ul a putut fi urmarit exclusiv online. Asta din dorinta brandului de a incuraja masurile de izolare impuse de autoritati. Giorgio Armani a donat si el 1.25 de milioane de dolari mai multor spitale pentru a le ajuta la mai buna gestionare a situatiilor de urgenta.

Zilele trecute, celebrul designer Christian Siriano s-a oferit sa cofectioeze masti de protectie. Vrea sa le doneze muncitorilor din Statul New York.

Global Records doneaza 125.000 de euro in lupta contra epidemiei Coronavirus

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu