Stiri Interne

S-au aflat rezultatele! Cat au alergat Carmen Bruma, Jorge si Carmen Negoita la maraton

Scris de Administrator

Carmen Bruma, Jorge si Carmen Negoita au participat la editia din acest an a maratonului DHL Stafeta Carpatilor, acolo unde au alergat pese 42 de kilometri intre Predeal si Poiana Brasov.

Carmen-Negoita2

Carmen Bruma, Jorge si Carmen Negoita au participat la editia din acest an a maratonului DHL Stafeta Carpatilor, alergand, alaturi de cei din echipa VIP, o distanta de peste 42 de kilometri pe traseul Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov.

Jorge-maraton

Doru Todorut si Jorge

carmen-negoita-maraton-dhl-3

Carmen Negoita, Carmen Bruma, Andreea Berecleanu si Ileana Badiu

Carmen-Bruma

Carmen Bruma

Cele trei vedete au format echipa alaturi de Monica Rosu, Doru Todorut si Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania, si, la proba stafeta, au parcurs in total 42,195 kilometri timp de 4 ore, 24 minute si 50 de secunde.

blogger-Carmen-Albisteanu

Carmen Albisteanu (blogger)

Monica-Rosu

Monica Rosu

Carmen-Bruma2

Carmen Bruma

Vedetele s-au implicat alaturi de sute de alti participanti pentru a sprijini, prin taxa de participare, ca sportivii paralimpici romani sa ajunga la Olimpiada de la Rio de anul viitor. Astfel, s-au strans 12.000 de euro, reprezentand taxe de inscriere si donatii separate, sume care vor fi directionate catre Comitetul National Paralimpic.

carmen-negoita-maraton-dhl-2

Carmen Negoita, Carmen Bruma, Andreea Berecleanu si Ileana Badiu

Carmen-Negoita

Carmen Negoita

Editia 2015 a maratonului a beneficiat de sprijinul si implicarea directa a sportivilor Andreea Raducan, Monica Rosu, Cristi Chivu dar si a mai multor persoane publice care s-au implicat activ participand in echipa de stafeta a persoanelor publice: Carmen Bruma, Jorge, Carmen Negoita, Doru Todorut. In plus, prezentatoarea TV, Andreea Berecleanu a fost prezenta la start pentru a-si arata sustinerea pentru sportivii paralimpici.

Scrie un comentariu