Stiri Interne

Casting Kanal D pentru noul show din toamna

Scris de Alexandru Manea

Cea mai tare competitie de stil le poate aduce participantelor o suta de mii de lei si posibilitatea de a incepe o cariera in televiziune! Iata despre ce este vorba la noul casting Kanal D.

casting Kanal D

Kanal D lanseaza in grila de toamna un fashion game show produs de Global Agency (”My Style Rocks” -numele formatului original), ce a cunoscut un succes urias in Turcia.
Emisiunea imbina divertismentul cu probele de stil si conflictele inerente unei astfel de competitii. Este un show despre atitudine si stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele sa arate cat de bine se simt in pielea lor, sa cucereasca telespectatorii, dar si un juriu exigent.

Profil de concurenta

Doritoarele pot intra in competitie daca au implinit varsta de 18 ani si stiu cum sa-si puna in valoare personalitatea prin tinuta. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe casting.kanald.ro si sa urmeze pasii pentru inscrierea in singurul concurs care rasplateste stilul personal.

Castigatoarea competitiei va pleca acasa cu marele premiu de o suta de mii de lei si va putea incepe o cariera in televiziune, la Kanal D.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu