Stiri externe

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Scris de Ana Kozma

Site-urile internationale au dat publicitatii topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019. Astfel, aflam ca in varful clasamentului se afla Kendall Jenner. Iata cat a castigat in urma postarilor sponsorizate!

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Poate ca v-ati fi asteptat sau nu la asta, dar topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019 este deschis de Kendall Jenner, urmat imediat de Selena Gomez si Kylie Jenner. Iata in continuare intreg clasamentul!

5. Priyanka Chopra Jonas

S-ar parea ca vedeta a castigat aproximativ 1.1 milioane de dolari din 4 postari-reclama in anul 2019.

4. Khloe Kardashian

Nici Khloe nu s-a lasat mai prejos si a incasat 1.2 milioane de dolari in urma a doar 2 postari reclama de-a lungul anului.

3. Kylie Jenner

Cea mai tanara miliardara pe forte proprii a incasat 3.8 milioane de dolari de pe urma contului de Instagram in 2019. Conform presei internationale, Kylie cere cam 1.27 milioane de dolari pentru o singura postare prin care face reclama la un produs ori serviciu.

2. Selena Gomez

Cu 9 postari reclama pe Instagram in 2019, conturile Selenei Gomez s-au rotunjit cu 8 milioane de dolari.

1. Kendall Jenner

Pe primul loc in clasamentul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019, Kendall Jenner a incasat nu mai putin de 15.9 milioane de dolari din 26 de postari puse pe parcursul acestui an.

Care este singurul cont de Instagram pe care Printul Harry si Megan Markle il urmaresc!

Scrie un comentariu