News Stiri externe

Vila din Malibu a lui Gerard Butler a ars complet in incendiu. Ce alte vedete au mai fost afectate!

Scris de Christian Stan

Incendiul declansat vineri in Malibu este foarte greu de tinut sub control si a afectat pana acum in jur de 300 de hectare de teren. Sute de case au ars din temelii, iar printre ele si cea a lui Gerard Butler. Actorul a postat duminica pe Instagram un selfie in fata proprietatii distruse de flacari.

De vila de 7 milioane de dolari a lui Gerard Butler din Malibu s-a ales praful. Actorul se numara astfel printre miile de victime ale incendiului declansat vinerea trecuta langa Los Angeles, care s-a intins cu repeziciune din cauza vantului si a mediului uscat.

Gerard Butler si-a vizitat vila din Miami in cursul zilei de duminica, doar ca sa descopere ca proprietatea a fost arsa complet. Actorul si-a facut un selfie in fata casei sale si a facut un apel pentru sustinerea departamentului de pompieri, care lupta zi si noapte pentru stingerea incendiului.

Butler nu este singura celebritate afectata de flacarile mistuitoare. Casa lui Caitlyn Jenner a ars complet, la fel si vila cantaretului Robin Thicke. Lady Gaga, Cher si Will Smith si-au evacuat proprietatile, in vreme ce focul s-a oprit la doar cateva sute de metri de vila lui Khloe Khardasian.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

1 comentariu

Scrie un comentariu