Stiri Interne

Casa de discuri Electrecord se relanseaza. Iata ce artisti au fost la eveniment!

Scris de Alexandru Manea

Casa de discuri Electrecord s-a reinventat sub un nou concept: Asociatia Electrecord. Iata ce artisti au fost prezenti la eveniment.

Casa de discuri Electrecord se relanseaza. Iata ce artisti au fost la eveniment!

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc evenimentul de lansare al Asociatiei Electrecord. Personalitati din diverse domenii, actori, artisti de muzica populara sau usoara au luat parte la actiunea de la Hotel Marshal Garden, prezentata de Cristi Brancu.

Eugen Cristea, Stefania Rares, Elena Merisoreanu, Saveta Bogdan, Marina Voica, Valeria Arnautu, Horia Moculescu, Nicola, Alexandra Ungureanu, Ovidiu Lipan Tandarica, Mugurel Vrabete, tenorul Bogdan Mihai, Madalin Voicu, Cornelia Catanga, Aurel Padureanu, Stela Enache Gheorghe Turda au fost cateva din personalitatile prezente la eveniment. sunt doar cativa dintre artistii ce si-au facut simtita prezenta la acest minunat eveniment.

Asociatia Culturala Electrecord isi propune relansarea cunoscutei case de discuri ce a fost infiintata in urma cu 87 de ani. La Electrocord au inregistrat albume si piese celebre cele mai mari valori ale muzicii romanesti, intre anii 1932 si 1996. Activitatea case de discuri a continuat si dupa 1996, perioada in care au mai existat colaborari ale unor artisti de pe piata muzicala romaneasca. Electrecord isi propune acum continuarea traditiei muzicale romanesti in a lansa muzicieni de prestigiu pe piata romaneasca si pe piata internationala.

Se doreste abordarea tuturor stilurilor de muzica, de la cea  clasica, la cea populara, folk, pop, dance sau rock. In plus, in planuri se afla si editarea unor povesti pentru copii, interpretate de voci mari ale unor artisti contemporani, precum si un Festival Electrecord, care sa readuca pe scena nume mari ale muzicii romanesti din toate genurile, nume dintre care unele au fost editate la Electrecord.

 

Scrie un comentariu