Stiri Interne

Casa Andreei Marin, sparta de hoti! Iata ce ne declara vedeta! EXCLUSIV

Scris de Sorin Dutoiu

Casa Andreei Marin a fost azi-noapte sparta de hoti. Incidentul neplacut intervine dupa ce in presa au aparut ieri articole despre presupusa intentie a Fiscului de a efectua controale amanuntite ale afacerilor vedetei si ale fostului ei sot, Stefan Banica, si dupa ce jurnalistii au lasat de inteles ca vedetele isi afiseaza in mod opulent luxul in care traiesc. Iata ce ne-a declarat Andreea Marin in exclusivitate.

andreea-marin-acasa

Casa Andreei Marin a fost azi-noapte sparta de hoti. Autorii faptei au fost la curent, cel mai probabil, cu programul vedetei si a sotului ei, Tuncay, astfel ca au actionat exact in momentul in care Andreea Marin se afla in avion, intorcandu-se in tara de la Acibadem Istanbul, unde insotise un pacient pentru o operatie dificila, asa cum am aflat de pe Facebook-ul vedetei, iar partenerul ei de viata nu sosise inca acasa de la cabinet.

Hotii au intrat in casa si au actionat in doar cinci minute, asa cum arata camerele de supraveghere, luand bijuterii de valoare medie si in jur de 1000 de lei. Imediat ce Tuncay Ozturk si Andreea Marin s-au intors acasa si au observat ca locuinta era ravasita, au anuntat politia si s-a deschis o ancheta ampla.

Hotii au spart casa, in mod surprinzator, la doar o zi dupa ce in presa au aparut articole despre presupusa intentie a Fiscului de a realiza control amanuntit asupra activitatii si a surselor de venit ale Andreei Marin si ale fostul ei sot, Stefan Banica. In aceste articole Andreea Marin a fost inclusa in randul persoanelor care „se afiseaza opulent cu autoturisme de lux, cu imobile impozante sau cu depozite bancare groase”, desi vedeta nu a vorbit niciodata despre situatia ei financiara si nu a afisat un stil de viata luxuriant.

andreea-marin-casa

Prezenta organelor de ancheta a provocat agitatie pe strada pe care locuieste Andreea Marin, vestea raspandindu-se cu rapiditate in zona.

andreea-marin-gradina

Vedeta are o mica gradina in spatele casei, unde cultiva flori si pomi fructiferi

Auzind cele intamplate, am contactat-o pe Andreea Marin pentru a afla amanunte, iar vedeta ne-a declarat in exclusivitate:

Mi se pare cel putin ciudat ca atacul hotilor de azi-noapte vine dupa seria de articole pline de speculatii neadevarate, aparute ieri in presa si preluate de televiziuni. Este trist ca se intampla astfel si ca nimeni nu se gandeste ce consecinte poate avea faptul ca prin niste cuvinte pui o stampila asupra unui om si insinuezi ca traieste in lux sau ca in casa sa s-ar afla se afla cine stie ce mari comori.

Din fericire, hotii nu au avut ce sa fure de mare valoare, pentru ca nu detin bijuterii scumpe si nu ascund comori in propria casa. Nu am facut niciodata parada cu bunurile pe care le detin, de exemplu, am aceeasi masina de multi ani de zile, nici nu intentionez sa o schimb pentru ca nu tin sa fiu la moda cu noile aparitii, iar in casa nu tin niciodata, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viata cotidiana. Nu as fi avut nici aceasta suma daca nu am fi fost acum in reparatii.

Pentru ca sunt persoana publica, am avantajul de a purta uneori bijuterii scumpe la evenimente, dar nu pentru ca imi apartin, ci pentru ca anumite branduri mi le pun la dispozitie punctual. Asadar, hotii acum s-au lamurit ca nu merita efortul. Poate doar sa plece cu mobila in spinare sau cu gradina la pachet, care e pentru mine chiar ca o bijuterie.

Paguba psihologica este insa foarte importanta. Nu era nimeni acasa, in caz contrar, lucrurile ar fi putut degenera. Ancheta este in desfasurare. Autorii faptei au facut si greseli, lasand urme, dar, pentru mine, morala a ceea ce s-a intamplat e mai presus de gestul lor in sine”, a declarat Andreea Marin in exclusivitate pentru Agentia de Presa Mondena.

Scrie un comentariu