Evenimente

Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

Scris de Alexandru Manea

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf. Iata cum a fost la evenimentul de lansare derulat la targul de carte de la Bucuresti.

klaus-iohannis-lansare-carte-3

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf.

Liderul tarii a fost insotit de Prima Doamna, Carmen Iohannis, si impreuna au stat la standul editurii pentru a semna autografe.

klaus-iohannis-lansare-carte-5

Cuplul prezidential a fost punctual, ajungand exact la ora anuntata. Klaus Iohannis a purtat un costum gri, camasa alba si cravata albastra, iar Carmen Iohannis o rochie alba, cu motive florale in aceeasi nuanta si sandale elegante.

Este cel de-al doilea volum pe care Iohannis il lanseaza, primul, din 2014, fiind cumparat pana acum in peste 130.000 de exemplare.

carte-primul-pas-klaus-iohannis

„Am inclus in acest volum cele mai proaspete impresii, cele mai intense emotii care mi-au transformat viata odata cu confirmarea victoriei in alegerile prezidentiale, primele angajamente si decizii, primele sperante. Pe scurt, cele dintai momente de sarbatoare, in cel mai plin sens, traite ca Presedinte al Romaniei”, astfel a descris Presedintele cartea proaspat lansata.

klaus-iohannis-lansare-carte-1 klaus-iohannis-lansare-carte-2

Dupa eveniment, Iohannis a avut nujmai cuvinte de multumire adresate celor care au sosit la Targul de Carte. „Le multumesc tuturor celor care au fost prezenti, astazi, la lansarea volumului autobiografic „Primul pas”.

Campania electorala a fost o perioada complicata, intensa, dificila, energizanta si totusi cred ca, pentru cei care au fost cat de cat conectati la ea, a fost o perioada interesanta. Pentru a nu uita cum a fost aceasta experienta, am vrut sa scriu aceste lucruri. Oamenii au reprezentat partea foarte frumoasa a acestei campanii, care mi-au dat foarte multa energie”, a transmis presedintele Romaniei pe Facebook.

Scrie un comentariu