Stiri externe

Carrie si Miranda din Sex and the City, revedere dupa 18 ani de la debutul serialului

Scris de Alexandru Manea

Sarah Jessica Parker si Cynthia Nixon, actritele care au interpretat personajele Carrie si Miranda din “Sex and the city”, s-au revazut la o petrecere, dupa 18 ani de la debutul celebrului serial. Iata cum s-au pozat!

reuniune-sex-and-the-city-2

Sarah Jessica Parker si Cynthia Nixon, actritele care au interpretat personajele Carrie si Miranda din “Sex and the city”, s-au revazut dupa 18 ani de la debutul celebrului serial de televiziune.

reuniune-sex-and-the-city-1

Carrie si Miranda din Sex and the City

Cele doua vedete s-au fotografiat impreuna pe covorul rosu la evenimentul de lansare a noului show al lui Parker, Divorce, eveniment  ce a avut loc la New York. Lor li s-a alaturat si  Mario Cantone, actorul care l-a interpretat pe Anthony Marentino, stilistul din serial care ocupat de nunta lui Charlotte.

reuniune-sex-and-the-city-3

Din pacate, la evenimentul din New York nu au participat si celelalte doua actrite din serial, Kim Cattral (Samantha) si Kristin Davis (Charlotte). Se zvoneste insa ca s-ar pregati o noua serie Sexy and the City sau un nou lung metraj sub aceasta franciza.

sex-and-the-city

“Niciuna dintre noi nu a respins aceasta idee. Nu stiu daca va fi vorba de un serial sau de un film. Ramane deschisa discutia”, a declarat Sarah Jessica Parker.

Scrie un comentariu