Stiri Interne

Carmen Serban ajuta doua fetite cu grave probleme de sanatate prin doua concerte caritabile

Scris de Alexandru Manea

Carmen Serban dovedeste ca succesul in cariera nu a stirbit deloc din gradul de empatie a artistei fata de cei aflati in situatii speciale.

Carmen Serban ajuta doua fetite cu grave probleme de sanatate prin doua concerte caritabile

Artista va sustine saptamana aceasta doua concerte caritabile, donand onorariul spectacolelor pentru ca doua fetite cu grave probleme de sanatate sa aiba parte de ingrijirea medicala necesara.

indragita solista va urca mai intai pe scena joi, 25 iulie, in Oradea, la Queen Mary, unde, alaturi de artisti de muzica populara, va oferi un concert de neuitat publicului, in dorinta de a o ajuta pe Luminita, o fetita imobilizata in scaun cu rotile.

Apoi, sambata, 27 iulie, va sustine un spectacol caritabil in Aula Magna a Facultatii de Drept din Bucuresti. Evenimentul are scopul de a strange fonduri pentru a o ajuta pe Cristina, o tanara ce sufera de o afectiune grava.

“Indiferent de cine ajungem sa fim in viata, este important sa nu uitam sa fim oameni. Sa avem inima deschisa pentru a-i  ajuta, atat cat putem, pe cei aflati la nevoie. Sunt bucuroasa ca pot sa ma implic in aceste doua evenimente umanitare. Joi voi canta la Oradea, la Queen Mary, iar sambata, la pranz, in Aula Magna a Facultatii de Drept din Bucuresti, la invitatia domnului Mircea Mincu, Presedinte de Sindicat al Universitatii Bucuresti. Voi fi prezenta alaturi de colegii din formatia mea, Mihail Titoiu, la saxofon, si Liviu Ciotoi, la orga. Accept cu mare drag acest tip de concerte de fiecare data cand ne permite agenda, care este plina de programari chiar si pentru anul viitor. Pe 3 august voi fi insotita de formatia mea in Portugalia, in orasul Algarve, unde vom sustine un concert live pentru romanii de acolo, iar intrarea este libera”, declara Carmen Serban. 

Scrie un comentariu