Stiri Interne

Carmen Negoita, de la -15 grade la +35 de grade in Panama! Urca pe vulcani, se bronzeaza pe plaje pustii si mananca 100% sanatos!

Scris de Administrator

Dupa un an de munca asidua pentru cele doua proiecte ale sale, fashion blogul personal si restaurantul raw vegan Rawyal, Carmen Negoita a reusit sa isi ia o mult asteptata vacanta intr-o destinatie exotica.

Carmen-Negoita-Panama-5

Fashion bloggerul Carmen Negoita a lasat in urma gerul din Romania si, de la -15 grade cate erau in momentul plecarii, a aterizat in Panama, in America Centrala, la +35 de grade Celsius. O clima cum nu se poate mai buna pentru plaja si pentru tinute lejere, de vara, asa cum prefera sa poarte.

Carmen-Negoita-Panama-1

In Panama, Carmen Negoita are ocazia sa intalneasca specialisti in gastronomia raw vegan de la care invata noi secrete si retete sanatoase si delicioase, proaspete, neprocesate termic. Ocazie tocmai buna pentru a-si aprofunda cunostintele in acest domeniu fascinant.

Carmen-Negoita-Panama-2

Carmen si-a alocat insa timp atat pentru bronzat, pe renumita plaja Gorgona, cat si pentru a descoperi atractiile spectaculoase din zona tropicala. A traversat muntii pana in Boquette, unde a luat parte la un festival de Jazz si a facut rafting pe rau.

Carmen-Negoita-Panama-3

Apoi, a urcat pe vulcanul Baru, cu o altitudine de aproape 3500 de metri. La Finca Dracula a avut ocazia sa viziteze un parc cu peste 2000 de specii de orhidee si pasari rare, un adevarat paradis exotic de care s-a indragostit.

Carmen-Negoita-Panama-4

“Am inceput noul an cu o energie si un optimism incredibil. 2014 a fost un an foarte bun, dar foarte obositor pentru mine. Ajunsesem sa nu dorm cu noptile si eram extrem de obosita. Aveam nevoie de aceasta vacanta si, chiar daca am zburat 37 de ore, am schimbat trei avioane, efortul a meritat. Suntem ca in paradis aici. M-am reincarcat cu energie. Imi doresc sa avem cu totii un 2015 bogat in proiecte, cu multe satisfactii, in care sa gandim frumos si sa ne respectam unii pe ceilalti. In plus, mi-am propus sa mananc si mai sanatos, astfel ca pregatesc multe retete raw vegan care sa inlocuiasca alimentele cu care ne-am obisnuit pana acum si care nu sunt tocmai benefice pentru organism”, declara Carmen Negoita.

Carmen-Negoita-Panama-6

Scrie un comentariu