Stiri Interne Style Judgement

Carmen Negoita a impresionat Parisul cu tinute romanesti! Iata ce a purtat!

Scris de Administrator

Carmen Negoita a impresionat placut editorii de moda si fotografii prezenti la Paris FashionWeek purtand vestimentatii si accesorii romanesti.

Carmen-Negoita-Paris-Fashion-Week-Spring-Summer-2105-Fur-Sandals

Fashion bloggerul si-a facut aparitia la prezentarile de moda de la Paris si a pozat pe strazile orasului in mai multe outfituri, printre care si unul compus dintr-un pulover in forma de cerc realizat manual din lana, cu motive grafice traditionale romanesti, Sophia 33, brandul ce va fi lansat in curand de artista Sophia.

Carmen Negoita Anna Dello Russo

Puloverul a fost laudat inclusiv de cele mai faimoase fashion bloggerite din lume, Anna DelloRusso si Chiara Ferragni, cu care Carmen Negoita s-a intalnit la Paris inainte de show-ul de moda al casei Dior.

Carmen Negoita Chiara Ferragni

Carmen a accesorizat ineditul pulover cu o pereche de sandale spectaculoase cu blana, tot ale unui brand romanesc, Musette.

Carmen Negoita - pulover Sophia 33 si sandale Musette

“Am vizitat Parisul de cateva ori si pot spune ca sunt in asentimentul lui Victor Hugo. ‘Respirand aerul din Paris iti mentii sufletul tanar’. O destinatie care de fiecare data m-a fascinat. Fiind prezenta la Paris Fashion week pentru prima oara, in urma acestei experiente pot spune acum ca indragesc si mai mult acest oras”, declara Carmen.

carmen negoita pfw

Prezenta lui Carmen Negoita la Paris Fashion Week nu a trecut neobservata, fashion bloggerul roman atragand atat atentia fotografilor, a jurnalistilor si a editorilor de moda internationali, cat si a celor mai cunocuti fashion bloggeri din lume.

Carmen-Negoita-Paris-Fashion-Week-Spring-Summer-2105-Fur-Sandals (1)

La Paris, Carmen a acordat interviuri pentru reviste precum Vogue Turcia sau Harper’s Bazaar Olanda. La fel s-a intamplat si la London Fashion Week, festival in urma caruia a aparut in publicatii precum Vogue si Elle, editiile din Canada, Portugalia si Australia.

Scrie un comentariu