Stiri Interne

Carmen Negoita si Jorge au alergat la maraton pentru a ajuta sportivii paralimpici romani sa ajunga la Olimpiada de la Rio

Scris de Administrator

Carmen Negoita si Jorge s-au numarat anul acesta printre vedetele care au alergat la proba stafeta din cadrul maratonului DHL Steafeta Carpatilor, pentru a ajuta sportivii paralimpici romani sa ajunga la Olimpiada de la Rio.

carmen-negoita-jorge-maraton

Carmen Negoita si Jorge au alergat la proba stafeta, in cadrul maratonului DHL Stafeta Carpatilor, ce a avut ca scop sprijinirea sportivii paralimpici romani in a ajunge la Olimpiada de la Rio de anul viitor.

Carmen si Jorge au alergat cate sapte kilometri alaturi de vedete precum Cristian Chivu, Carmen Bruma, Doru Todorut si Monica Rosu.

carmen-negoita-maraton-dhl-3

Carmen Negoita, Carmen Bruma, Andreea Berecleanu si Ileana Badiu

Startul a fost dat la Predeal, traseul incluzand Paraul Rece, Rasnov si, la final, Poiana Brasov, inaltimea de la start fiind de 1021 de metri, iar cea de sfarsit de 800 de metri.

Carmen Negoita si Jorge s-au pregatit intens inainte de aceasta competitie, alergand in Bucuresti in parc sau pe stadion.

carmen-negoita-maraton-dhl-4

Carmen Negoita

“La maraton, efortul a fost mult mai mare deoarece traseul era oscilant, nu uniform precum in oras. A fost insa o experienta de neuitat si m-am bucurat sa vad atat de multi oameni facand sport, pretuind sanatatea si ajutandu-i astfel, prin taxa de participare, pe cei mai putin rasfatati de destin. Sunt bucuroasa ca am fost parte din acest eveniment”, declara Carmen Negoita.

Jorge-maraton

Doru Todorut si Jorge

„Sunt bucuros si fericit de cei 7 kilometri pe care i-am alergat pentru a-i ajuta pe sportivii paralimpici romani sa ajunga la Olimpiada de la Rio din 2016. Va urez mult succes, dragilor, la Olimpiada. Sunt mandru de voi!”, spune Jorge.

carmen-negoita-maraton-dhl-2

Carmen Negoita, Carmen Bruma, Andreea Berecleanu si Ileana Badiu

In acest an, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor va dona toate fondurile stranse Comitetului National Paralimpic pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici romani catre Rio, unde se va desfasura Olimpiada din 2016.

Scrie un comentariu