Stiri Interne

Carmen Negoita si-a schimbat din nou look-ul! Are parul mai scurt ca niciodata!

Scris de Administrator

Carmen Negoita si-a schimbat din nou look-ul. Celebrul fashion blogger are acum parul mai scurt ca niciodata si a optat pentru o noua culoare! Uite cum arata in prezent!

carmen-negoita-schimbare-de-look

Carmen Negoita a recurs la o noua schimbare de look. Fashion bloggerul are acum parul mai scurt ca niciodata si a optat pentru o noua culoare.

carmen-negoita-look-vechi

Dupa ce, in urma cu o luna, si-a vopsit podoaba capilara intr-o nuanta de roz, fashionista a trecut din nou pragul salonului hairstilistului sau si a ales sa isi vopseasca parul in nuanta castaniu. Mai mult, si l-a tuns in partile laterale si la spate, avand acum o tunsoare rebela, asa cum specialistii spun ca se va purta anul viitor.

Carmen-Negoita-workshop

Cu acest nou look, fashion bloggerul si-a facut ieri aparitia la un workshop de nutritie pe care l-a tinut, alaturi de consilierul nutritionist, Cristina Draghici, in AFI Palace Mall din Bucuresti, unde se afla si una din reprezentantele restaurantului sau raw vegan, Rawyal.

carmen-negoita-nou-look-2

„Imi place sa experimentez, atat ca si vestimentatie, cat si in ceea ce priveste coafura si look-ul meu, in general. Asa cum am mai spus, contrar parerilor, poti fi foarte feminina si poti purta haine elegante chiar daca esti tunsa scurt. Mi-am dorit de mult timp acest tip de tunsoare si ma bucura faptul ca cei din jur imi spun ca imi sta mult mai bine asa decat cu parul lung”, a declarat recent Carmen Negoita.

Carmen-Negoita-tuns-scurt

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti fashion bloggeri din Romania si un promotor al stilului de viata sanatos prin intermediul alimentatiei raw vegane.

Scrie un comentariu