ADPM Health Recomandarea ADPM

Carmen Negoita s-a ingrasat 5 kilograme! Iata ce va face pentru a da jos grasimea de pe talie!

Scris de Alexandru Manea

Carmen Negoita s-a ingrasat 5 kilograme in ultimele luni din pricina programului haotic si a regimului alimentar dezordonat.

carmen-negoita-ingrasat-inainte-dupa

Anul trecut (foto stanga), Carmen avea abdomenul mult mai ferm decat in prezent (foto dreapta)

Fashion bloggerul isi asuma greselile facute si spune ca a venit timpul sa lupte pentru a reveni la silueta de anul trecut, in special acum ca se pregateste pentru participarea la o noua editie a London Fashion Week.

Carmen sustine ca stratul nedorit de grasime de pe abdomen a aparut din cauza faptului ca, fiind mai mult plecata in Bucuresti in ultimile luni, nu a mai tinut cont de alimentatia sanatoasa, nu a facut sport si a fost mai tot timpul stresata, astfel ca a exagerat si cu consumul dulciurilor.

Carmen-Negoita-ingrasat-slabit-1

Carmen este hotarata sa dea cele 5 kg jos si ne va spune cum pe blogul sau

„Drumuri lungi, dese, condus noaptea inseamna oboseala, care m-au impins la mâncat tot felul de prostii, pentru ca aveam nevoie de zahar ca sa resist.
Mancatul pe unde apucam si când apucam.
Scris noaptea, deci, iar oboseala.
Un nou job, odata cu noul concept al restaurantului Rawyal. Frumos, este adevarat, dar care tot imi manânca foarte mult timp.
Stress.
Toate acestea imi lasa foarte putin spre deloc timp pentru sport.

Dar, de saptamana aceasta m-am hotarat sa fac ceva pentru a reveni la formele de anul trecut, care, apropo, nu erau ele perfecte, dar erau mult mai ok decat astazi.

Mi-am luat un target decent, si anume luna decembrie. Va voi arata saptamana viitoare tot programul dificil la care ma voi supune. Daca aveti sfaturi, sunt deschisa, iar, daca aveti critici, sa fie constructive”, a scris Carmen Negoita pe blogul sau.

Exercitiile fizice si dieta pe care le va urma Carmen Negoita in perioada urmatoare vor fi postate pe canalul ei de Youtube si pe blogul sau, www.carmennegoita.com, unde publicul va putea observa in timp real evolutia vedetei si va invata cum se poate slabi sanatos si echilibrat.

Scrie un comentariu