News

Carmen Negoita nu a fost dintotdeauna o fashionista! Iata cum arata inainte sa ajunga in Bucuresti!

Scris de Alexandru Manea

Carmen Negoita, cea mai noua revelatie mondena in materie de bun gust vestimentar, marturiseste ca atunci cand s-a mutat in Bucuresti, la 18 ani, si s-a casatorit cu Ionut Negoita, nu acorda o mare atentie modului in care se imbraca. „Aveam parul scurt, umblam numai in jeansi si adidasi si jucam fotbal!”, spune fashionista.

carmen-negoita-stil-inainte-dupa

Carmen Negoita surprinde placut de fiecare data cand apare la evenimente mondene. Este tot timpul nu doar bine imbracata, ci si foarte interesant acccesorizata, primind des complimente pentru outfiturile sale.

Fashionista care realizeaza pictoriale excelente pe www.carmennegoita.com marturiseste ca nu a fost dintotdeauna pasionata de moda. Cand s-a maritat cu Ionut Negoita, pe cand abia terminase liceul, era baietoasa si se imbraca numai in haine sport.

carmen-negoita-bicicleta-7

 

Abia cu timpul a invatat regulile stilistice de baza, s-a documentat, a urmat cursuri de moda si a ajuns sa fie in prezent o fashionista atat de admirata.

“Nu ma interesa nici sa fiu super imbracata, nici machiata, nici parul sa-mi stea super perfect. Eu am fost un baietoi, tuns scurt. Pana m-am maritat aveam parul scurt. Umblam numai in jeansi si adidasi si eram tot timpul pe drum, jucam fotbal, saream, ma cataram in copaci.

Venind in Bucuresti, dupa ce m-am casatorit, era alt mediu, interactionam cu altfel de persoane si nu am vrut sa fac nota discordanta, desi eu eram foarte relaxata cu stilul meu vestimentar, si am zis ca nu e ok.

carmen-negoita-camasa-dubla

 

Am inceput sa ma interesez ce se poarta si sa studiez reviste. Pe unde plecam, studiam foarte mult, toate revistele pe care le intalneam ma uitam pe poze, ce se poarta si din cand in cand faceam un tur pe la magazine doar ca sa vad vitrinele.

Si acum am un fix, oriunde ma duc, in orice capitala a modei, sunt anumite strazi in care merg doar ca sa fac un tur al vitrinelor pentru ca mi se par cele mai reprezentative pentru magazine”, a declarat Carmen Negoita pentru Cancan.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu