Stiri Interne

Carmen Negoita critica moda vedetelor de a tine cainii in genti ca accesorii

Scris de Administrator

Carmen Negoita este renumita pentru activitatea ei in domeniul modei, cunoaste tendintele in fashion si este invitata la marile festivaluri de moda internationale. In ciuda deschiderii pentru tot ce este nou, nu este de acord cu obiceiul multora de a aparea in public purtand in geanta cateii de companie.

carmen-negoita-catel-2

Carmen Negoita a realizat un post pe tema obiceiului de a purta in geanta cateii de companie, publicat pe blogul ei, spunand ca, in viziunea sa, cateii trebuie sa fie lasati sa se miste, sa alerge, altfel ar putea suferi de boli grave odata cu inaintarea in varsta.

Carmen are, de altfel, un catel, rasa Yorkshire Terrier, pe nume Choco, despre care spune ca este ca un „munte de sentimente”.

carmen-negoita-catel

„El este Choco, al patrulea membru al familiei mele. L-am primit cu toata dragostea atunci cand a intrat in casa mea acum cateva luni. E micut, dar iubirea lui este ca un munte de sentimente. Pentru mine este cel mai dragut catel, exact acea bucatica de ’ciocolata’ care iti insenineaza ziua.

carmen-negoita-catel-1

El este Choco! Si nu, nu este un accesoriu la moda! Nu este crescut in geanta mea de lux si nici nu il imbrac in haine incomode, asa cum vad ca procedeaza din ce in ce mai multi oameni, celebri sau nu. Cateii nu sunt accesorii fashion cu care sa defilezi. Ei trebuie sa se miste, sa alerge, altfel, odata cu inaintarea in varsta, pot avea grave probleme de sanatate!”, a mentionat Carmen Negoita pe blogul sau fashion.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu