Celebrity PR News Style Style Radar

Carmen Negoita a fost aleasa imaginea unui mare mall

Scris de Alexandru Manea

Carmen Negoita, una dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania, a fost aleasa imaginea unui mare mall din Romania. Este vorba despre Ploiesti Shopping City, care se va baza pe sfaturile lui Carmen pentru a recomanda clientilor cele mai interesante si atractive produse ale acestei primaveri.

Carmen Mall Ploiesti

Carmen Negoita a fost aleasa imaginea unui mare mall iar vestea a fost anuntata pe blogul personal: „Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon! Da, am inceput primavara intr-un mod frumos, dar si plin de munca pentru ca am pregatit impreuna cu echipa Ploiesti Shopping City o serie de clipuri stylish & informative. „

Carmen Negoita 2

Shop Till You Drop e numele acesteia si puteti viziona cate un clip pe saptamana, timp de sase saptamani, pe pagina de facebook Ploiesti Shopping City. Cum despre ce discutam? De la tendinte in moda si beauty pana la ce poarta barbatii si care sunt cele mai simpatice tinute pentru copii. Sunt absolut sigura ca o sa va placa.”, scrie Carmen Negoita.

Carmen Negoita Milano 2

Carmen Negoita este una dintre cele mai de succes bloggerite din Romania. Aceasta a participat, anul acesta, la o noua editie a Milan Fashion Week, ocazie cu care a fost remarcata de editorii marilor publicatii de moda internationale multumita tinutelor vestimentare elegante ori indraznete pe care le-a purtat.

Carmen Negoita Milano 3

Carmen Negoita Milano 1

In cele cinci zile petrecute in capitala modei din Italia, Carmen Negoita a optat pentru outfituri spectaculoase ce au fost fotografiate de fotoreporterii prezenti la show-urile de moda din metropola.

Scrie un comentariu