Style Judgement

Carmen Iohannis vs Brigiite Macron. Care are mai mult stil?

Scris de Alexandru Manea

Carmen Iohannis și Brigitte Macron s-au întâlnit ieri în timpul vizitei oficiale a Președintelui Franței în România, ocazie cu care, inevitabil, au fost comparate din punct de vedere vestimentar. Care are mai mult stil?

Carmen Iohannis vs Brigiite Macron. Care are mai mult stil?

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a efectuat ieri prima sa vizită în România. Soția lui, mult stilata Brigitte Macron, i-a fost alături, motiv pentru ca mulți să aștepte cu nerăbdare să vadă cu ce vestimentație își va face apariția la întâlnire Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis.

Vizita lui Macron în România a durat doar câteva ore, motiv pentru care soția președintelui Iohannis a afișat doar o singură vestimentație.

Presiunea în acest sens a fost, probabil, destul de mare, ținând cont că trebuia să se ridice la nivelul eleganței Primei Doamne a Franței, considerată a avea mereu apariții impecabile.

Ieri, la întâlnirea de la București, Brigitte Macron a purtat o rochie scurtă și un blazer cu fermoar în nuanță albastru închis, accesorizată cu pantofi stiletto în aceeași nuanță.

Carmen Iohannis a ales o rochie scurtă, bufantă, bleu deschis, până deasupra genunchilor, cu decupaje în zona umerilor, accesorizată cu pantofi stiletto albi cu vârf auriu, și geantă plic albă. După-amiază, la întâlnirea de la Cotroceni, și-a schimbat încălțămintea și a ales sandale bleumarin și geantă albastră.

Arrivée à Bucarest, pour construire avec Klaus Iohannis une Europe qui protège.

A post shared by Emmanuel Macron (@emmanuelmacron) on

Scrie un comentariu