Stiri Interne Style Radar

Carmen Iohannis a purtat o tinuta din Shantung de matase roz, creata de Alexandru Ciucu

Scris de Administrator

Din nou, in timpul vizitei oficiale a Presedintelui Portugaliei la Bucuresti, Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a purtat o tinuta vestimentara realizata de designerul Alexandru Ciucu, din Shantung de matase roz.

Carmen-Iohannis-tinuta-Alexandru-Ciucu-delegatia Portugaliei-2

Carmen Iohannis a purtat o noua tinuta vestimentara realizata de designerul Alexandru Ciucu.

La receptia data cu ocazia vizitei Presedintelui Portugaliei la Bucuresti, Prima Doamna a Romaniei a optat pentru un deux-piece realizat din Shantung de matase roz nude cu revere, refileti si nasturi din Shantung de culoare vernil.

Carmen-Iohannis-tinuta-Alexandru-Ciucu-delegatia Portugaliei-4

Alexandru Ciucu a creat un sacou cambrat la un rand, cu patru nasturi, revere scurte si in usor contrast. Manecile trei sferturi cu mansete suflecate au oferit o nota dinamica tinutei.

Carmen-Iohannis-tinuta-Alexandru-Ciucu-delegatia Portugaliei-1

Fusta creata de designer este simpla, clasica, iar cromatica a fost aleasa in ton cu anotimpul estival. Carmen Iohannis, alaturi de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit ieri la Bucuresti pe Presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, si sotia acestuia, Maria.

Carmen-Iohannis-tinuta-Alexandru-Ciucu-delegatia Portugaliei-3

Colaborarea dintre Alexandru Ciucu si Carmen Iohannis dateaza deja de cateva luni. Prima Doamna a purtat tinute realizate de designerul roman la ceremonia de primire a Presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan la Cotroceni, la receptia de la Roma oferita de Presedintele Italiei, Sergio Mattarella, apoi in cadrul vizitei de la Vatican, precum si la lansarea cartii Primul Pas, semnata Klaus Iohannis.

Alexandru-Ciucu-designer

In acelasi timp, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Credit foto: Dragos Asaftei

Scrie un comentariu