ADPM Health

Carmen Fit, antrenoarea care transforma corpul vedetelor

Scris de Sorin Dutoiu

Carmen Fit este antrenoarea de fitness din Brasov care consiliaza inclusive vedete din showbiz, acestea reusind in timp record sa slabeasca si sa isi defineasca musculatura intr-un mod incredibil.

Carmen Sorban, alias Carmen Fit, este noua revelatie in industria de fitness din Romania, in special dupa ce mai multe vedete din showbiz au declarat ca au reusit sa slabeasca si sa isi defineasca musculatura multumita programului personalizat de sport si dieta prescris de aceasta.

Corina, spre exemplu, are in prezent o silueta impecabila si un abdomen cu patratele. La fel si Gina Pistol.

“Despre Gina, pot sa iti spun ca lucram impreuna de aproape 5 luni si este o fata extraordinara! Ma bucur ca am cunoscut-o, ca am reusit sa o fac dependenta de sala:), i-am facut putina ordine in alimentatie si evident un corp mai tonifiat :)! Lucrez cu mai multe persoane publice, de exemplu, Ioana Tamas. Cu Ioana lucrez de 3 ani, cu Ale Blake de 1 an si jumatate, Beatrice Stancioiu de 1 an, dar de curand am inceput antrenamentele si cu Nicole Cherry, plus multe alte persoane publice”, a declarant Carmen in cadrul unui interviu acordat Fitness-Scandinavia.ro.

Antrenoarea continua dezvaluind cum reuseste sa ofere rezultate atat de bune clientilor sai.

“Consider ca un antrenor bun, trebuie sa fie si un psiholog foarte bun, aceste doua lucruri enumerate mai sus, merg mana in mana, bineinteles includem aici si nutritia. Daca reusesti sa imbini aceste trei elemente inseamna ca ai tot “ pachetul “. Cred ca problema cea mai mare a antrenorilor este faptul ca sunt prea preocupati de propriul aspect fizic, in ciuda faptului ca ar trebui sa fie preocupati de aspectul fizic al clientilor!

Imi place foarte mult sa lucrez functional, atat pentru slabire, cat si pentru masa musculara…contrar unor “ colegi” intrigati ca nu lucrez pe aparate.

Ce ma diferentiaza de ceilalti antrenori? Simplul fapt ca imi pasa mai mult de clienti, decat de mine.. nu am sambata.. nu am duminica, ca este zi sau noapte… fetele stiu ca imi pot scrie.

Sunt un antrenor permisiv, da…ramane la latitudinea clientei daca vrea sa urmeze ceea ce ii spun eu, dar sunt convinsa ca impun un anumit respect si nu exista probleme in acest sens.

Scrie un comentariu